xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
CenSec inviterer til Homeland Security Conference 2019 (28.-29. aug) CenSec inviterer til Homeland Security Conference 2019 (28.-29. aug)
Smart Cities & Sensitve Sites er temaerne for årets Homeland Security Conference, der er den førende danske innovations- og teknologikonference indenfor sikkerhed. Kernen af... CenSec inviterer til Homeland Security Conference 2019 (28.-29. aug)

Smart Cities & Sensitve Sites er temaerne for årets Homeland Security Conference, der er den førende danske innovations- og teknologikonference indenfor sikkerhed.

Kernen af konferencen, som har været afholdt årligt siden 2014, er at få sikkerhedsindustrien, beslutningstagerne, videninstitutionerne og andre interessenter bragt sammen. Fokus er på at sikre sig mod og måske ligefrem modgå den stigende mængde ondsindede hackerangreb i et byrum, der bliver digitaliseret mere og mere – såkaldte smart cities.

Konferencen bliver i år afholdt i forbindelse med den nyetablerede sikkerhedsmesse Danish Security Fair, der finder sted i Messe C i Fredericia den 28. og 29. august 2019. Eksperter og kapaciteter fra ind- og udland holder oplæg på konferencen, som rummer tre moduler over to dage, og med tid til også at besøge udstillingsområdet på Danish Security Fair, som forventeligt vil rumme 70-100 udstillere med produkter relateret til sikkerhedsbranchen.

Kom og udvid dit netværk, find potentielle samarbejdspartnere samt få opdateret din viden om sårbarheder og løsningsforslag til udfordringerne på smart cities området.

Tilmeld dig og se mere om programmet her: https://my.eventbuizz.com/event/homeland-security-conference/detail

Pris:

Conference partnere (IDA IT, Folk og Sikkerhed, Smart City Cluster og House of Energy): 400 DKK (+ moms)

Ikke-medlemmer: 800 DKK (+ moms)

CenSec medlemmer: Gratis

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *