xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
DARPA vil udvikle teknologi til at identificere hackere DARPA vil udvikle teknologi til at identificere hackere
Masseovervågning er ikke svaret på bekæmpelse af terrorisme og sporing af mistænkte hackere, uden de rette algoritmer, og de rette analysemuligheder af data. Det... DARPA vil udvikle teknologi til at identificere hackere

Masseovervågning er ikke svaret på bekæmpelse af terrorisme og sporing af mistænkte hackere, uden de rette algoritmer, og de rette analysemuligheder af data. Det har præsident Obama indset allerede sidste år, hvor han underskrev USA Freedom Act, som har sat en stopper for størstedelen af domestiske masseovervågning af amerikaneres telefoner og data, som de amerikanske efterretningstjenester ellers tidligere har måtte lytte med på.

Der er ingen tvivl om, at de amerikanske efterretningstjenester indsamler en stor mængde data fra borgernes smartphones, IoT-enheder og andet, men spørgsmålet er, om de kapacitet til at kunne forudsige og identificere terrorister, cyberkriminelle eller statsstøttede hackere, inden de når at lave noget ulovligt og potentialt harmfuldt for samfundet.

Tidligere teknisk direktør i NSA, William E. Binney, der tjente i det amerikanske National Security Agency i over 30 år, sagde sidste år foran den parliamentariske fælleskomittee (Parliamentary Joint Committee), at hvis man tvinger analytikere til at undersøge og efterforske i milliarder af data, så ødelægger det deres muligheder for at identificere faktiske trusler.

Teknologi til at spore og identificere Hackere

Pentagon ønsker nu en bedre måde at kunne identificere ondsindede hackere, og ønsker derudover praktiske algoritmer, der kan forudsige, hvor en hacker kan angribe næste gang.

Defense Advanced Projects Agency (DARPA) tilbyder finansiering til sikkerhedseksperter, der kan hjælpe agenturet til at udvikle algoritmer, der kan identificere hackere under sit nye epokegørende initiativ “Enhanced Attribution Program”.

Formålet med Enhanced Attribution-programmet er at spore individer løbende og skabe algoritmer til at udvikle prædikative adfærdsmæssige profiler.

Selvom organisationer og lande gør deres bedste for at identificere ondsindede cyber-kampagner, som infiltrerer deres kritiske infrastruktur, så er det vanskeligt at identificere de skyldige – bl.a. pga. værktøjer som TOR (The Onion Router), Virtual Private Networks (VPN), og andre metoder, der anvendes til at skjule ens spor på nettet.

Gennem DARPAs nye initiativ, håber det amerikanske forsvarsagentur hurtigt at kunne spore og identificere sofistikerede hackere eller kriminelle grupper, ved at foretage nøjagtige overvågninger af deres adfærd og fysiske biometri.

Målet med Enhanced Attribution (EA) programmet er at udvikle teknologier til at generere operationelle og taktisk relevante oplysninger simultant om flere uafhængige ondsindede cyber-kampagner, der hver involverer flere operatører…

Med andre ord vil Enhanced Attribution Program ikke kun kunne hjælpe USA med at karakterisere cyberkriminelle, men tilmed dele den kriminelles modus operandi med potentielle ofre og forudsige hackerens næste mål.

Enhanced Attribution Project

DARPA ønsker også, at programmet til at omfatte algoritmer til at kunne forudsige adfærdsmæssige mønstre inden for rammerne af cyber-kampagner, samt teknologier til at validere og forbedre en vidensbase (knowledge base) med offentligt tilgængelige og kommercielle informationskilder fra open source intelligence (OSINT).

Programmet er opdelt i tre spor:

• Sporing af adfærd og aktiviteter
• Fusion og forudsigelighedsanalyser
• Validering og berigelse

Hvert spor omhandler forskellige niveauer af indsamling og analyse af data ift. adfærd.

Enhanced Attribution Program vil vare 18 måneder, så hvis du brænder inde med en skarp ide til at opspore ondsindede hackere, kan du indsende dit forslag indtil d. 7. juni, 2016.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *