xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Dencrypt skal levere krypteringsteknologi til det danske forsvar Dencrypt skal levere krypteringsteknologi til det danske forsvar
Dencrypt modtager ordre fra det danske Forsvarsministerium på krypteringsteknologi til klassificeret kommunikation Dencrypt A/S og Forsvarsministeriet har indgået en kontrakt om levering af krypteringsmoduler... Dencrypt skal levere krypteringsteknologi til det danske forsvar

Dencrypt modtager ordre fra det danske Forsvarsministerium på krypteringsteknologi til klassificeret kommunikation

Dencrypt kryptofon krypteret kommunikation

Dencrypt A/S og Forsvarsministeriet har indgået en kontrakt om levering af krypteringsmoduler til klassificeret kommunikation baseret på princippet om Dynamisk Kryptering. Kontrakten har en værdi af ca. 30 mio. kr.

Kontrakten omfatter levering, certificering, videreudvikling af krypto-moduler til mobiltelefoner og andre platforme til beskyttelse af klassificeret kommunikation, dokumentation herfor samt support og vedligeholdelse heraf. Formålet er at beskytte klassificeret information indenfor Forsvarsministeriets område.

Krypteringsmodulet er baseret på Dynamisk Kryptering, et dansk udviklet krypteringsprincip, som tilbyder en stærkere kryptering end standardløsninger, og som er robust mod kryptanalyse. Forsvaret har anvendt systemet i mere end et år, og nu tages næste store skridt mod at få systemet udvidet med ny funktionalitet og til at dække hele den mobile arbejdsplads.

Direktør Søren Sennels, Dencrypt, udtaler: For Dencrypt er denne aftale en vigtig milepæl, og vi er stolte af at være den foretrukne leverandør af kryptering til det danske Forsvar. Aftalen understreger, at vor krypteringsteknologi kan anvendes til at give den bedste beskyttelse af følsom information mod spionage fra it-kriminelle og statsstyrede aktører. Kontrakten er et vigtigt skridt til yderligere at styrke Dencrypt og til at udvide vore aktiviteter i Danmark og i udlandet. Systemet anvendes både af offentlige myndigheder og private virksomheder.”

Rektor Anders Bjarklev, Danmarks Tekniske Universitet, tilføjer: “Vi er meget glade for at se, at forskningsresultater fra Danmarks Tekniske Universitet bidrager til at etablere nye og innovative danske virksomheder med en global rækkevidde.”


Dynamisk Kryptering: er et nyt og avanceret krypteringsprincip, som er udviklet af professor Lars Ramkilde Knudsen og patenteres af Danmarks Tekniske Universitet. Princippet gør det muligt at udvikle krypteringssystemer, der giver en stærkere beskyttelse end standard krypteringer. Princippet kan ydermere anvendes til at konstruere proprietære krypteringssystemer med en dokumenteret sikkerhed til brug for regeringer, virksomheder og organisationer.

Dencrypt A/S er en 100% danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i at udvikle og levere løsninger baseret på princippet om Dynamisk Kryptering. Dencrypt’s produkter kombinerer avanceret krypteringsteknologi med brugervenlig betjening, og beskytter effektivt mod industrispionage og aflytning. Deres kunder er private virksomheder såvel som offentlige myndigheder, for hvem det er afgørende at beskytte sine fortrolige oplysninger, kritisk teknologi og kundekorrespondance.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *