xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
General Dynamics opgraderer TACLANE krypto General Dynamics opgraderer TACLANE krypto
General Dynamics har netop meddelt, at de har opgraderet deres TACLANE-serie af krypto. TACLANE’s nye funktioner inkluderer blandt andet Agile Virtual Local Area Network... General Dynamics opgraderer TACLANE krypto

General Dynamics har netop meddelt, at de har opgraderet deres TACLANE-serie af krypto.

TACLANE’s nye funktioner inkluderer blandt andet Agile Virtual Local Area Network (Agile VLAN), som giver brugere mulighed for at sende og modtage Layer 2 og High Assurance Internet Protocol Encryptor (HAIPE) datatrafik, i følge General Dynamics.

Billedet ovenfor illustrerer den store TACLANE-10G model, som er deres flagship inden for kryptere. General Dynamics skriver i en pressemeddelelse om deres opgradering af TACLANE-serien:

Denne feature tilfører båndbredde-effektivt Layer 2 kryptering til missionssystemet bag TACLANE-familien af HAIPE-kompatible kryptere og hjælper til fleksibel etablering af sikre netværk.

Mike Tweed-Kent, Vicepræsident i General Dynamics Cyber og Electronic Warfare Division, udtaler desuden:

Agile VLAN hjælper TACLANE kunder med at omstille og optimere sikker dataudveksling gennem organisationen og yder support til en netværksinfrastruktur under udvikling […]

TACLANE-1G (KG-175G) Krypto

Blandt TACLANE familiens nævneværdige modeller er TACLANE-1G, som er den første cyber defence-capable HAIPE krypto til gigabithastigheder, og som er resultatet af den hastige udvikling af cybertrusler som har udviklet sig over de senere år. Krypto General Dynamics TACLANE-1G forsvarsindustri forsvarsindustri.dk Cyber cynersikkerhed cyber defenceTACLANE-1G er således en Agile VLAN krypto der kan imødekomme cybertrusler og beskytte kritiske informationer fra at blive interceptet.

 

TACLANE-1G er en taktisk NSA-certificeret krypto, der er godkendt til at beskytte informationer klasisficeret fra Top Secret (TS) / Cosmic Top Secret(CTS) og under.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *