xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Sentient opgraderer Kestrel overvågningssoftware Sentient opgraderer Kestrel overvågningssoftware
Sentient Vision Systems har netop introduceret deres seneste version af deres avancerede overvågningssoftware kendt som Kestrel. Sentient Kestrel 4.0 er betydeligt forbedret over den... Sentient opgraderer Kestrel overvågningssoftware

Sentient Vision Systems har netop introduceret deres seneste version af deres avancerede overvågningssoftware kendt som Kestrel. Sentient Kestrel 4.0 er betydeligt forbedret over den foregående version af softwaren, og reducerer databehandlingen af videooptagelser med op til 50 procent.

Sentient Vision Systems udvikler computersystemer og softwareløsninger til forsvars- og civile applikationer. Siden 1999 har softwarevirksomheden specialiseret sig i videoanalyse – særligt automatiseret detektionssoftware til identifikation af objekter i bevægelse på videooptagelser, både til lands og til søs. Sentients direktør for forretningsudvikling, Simon Olsen, udtaler:

Size, Weight and Power (SWaP) er altid centrale kernefeatures for vores kunder. Denne opgradering tillader vores landbaserede kunder at kunne operere Kestrel på meget mindre og mobile landbaserede systemer til behandling. Til lufts betyder det en mindre form faktor processeringschip, i stedet for tunge bokse.

Den nye version 4.0 af Kestrel er i stand til smidigt at kunne behandle højdefinitionsbilleder på en processor, som tidligere dårligt kunne behandle standardbilleder. Simon Olsen udtaler endvidere:

Dette vil have stor betydning for hundredevis af vores kunder.

Sentients Kestrel er blevet ekstensivt implementeret til support af militæroperationer for bl.a. Australien, USA, Canada og i Sydamerika, Mellemøsten og Afrika.

Video af Sentient Kestrel LE Vehicle Surveillance

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *