xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Bulgarien godkender indkøb af krigsskibe og kampfly for 1,4 mia. USD Bulgarien godkender indkøb af krigsskibe og kampfly for 1,4 mia. USD
Bulgarske beslutningstagere har givet landets forsvarsministerium grønt lys til at fortsætte på et indkøb af nye krigsskibe og kampfly til en samlet værdi af... Bulgarien godkender indkøb af krigsskibe og kampfly for 1,4 mia. USD

Bulgarske beslutningstagere har givet landets forsvarsministerium grønt lys til at fortsætte på et indkøb af nye krigsskibe og kampfly til en samlet værdi af USD 1,4 mia., som led i indsatsen om at genoplive landets aldrende luftfarts- og maritime enheder.

Den bulgarske regering har godkendt tre programmer for at erhverve nye kampfly, modernisere landets Mikoyan MiG-29 fly og købe nye maritime patruljefartøjer, til en samlet værdi af 2420 millioner leva, rapporterer det lokale nyhedsbureau Novinite.

De to nye patruljeskibe forventes at ankomme til den bulgarske flåde inden for de næste tre til seks år, siger forsvarsminister Nikolay Nenchev i en officiel erklæring.

Bulgarien har planer om at opdele købet af 16 nye kampfly i to etaper. Kontrakten for de første otte fly vil blive underskrevet i år, mens leverancer forventes i løbet af de næste fem år. Den anden portion af nye kampfly træder ind i det bulgarske luftvåben i år 2023, siger talsmænd fra det bulgarske forsvar.

Ministerielle embedsmænd gav ikke oplysninger om, hvilken type kampfly landets militære ledere har planlagt at købe.

På moderniseringssiden vil arbejdet med de 10 MiG-29 kampfly begynde i år og strækker sig ind i år 2017. Indkøbsplanen er en del af Bulgariens bestræbelser på at få landets væbnede styrker i overensstemmelse med NATOs og EUs fælles sikkerheds- og forsvarspolitik inden 2020.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *