xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Israel vil købe yderligere 17 stk. F-35 kampfly Israel vil købe yderligere 17 stk. F-35 kampfly
Israel har godkendt køb af yderligere 17 stk. Lockheed Martin F-35 Joint Strike Fighter kampfly. Dette blev meldt i en pressemeddelelse fra kontoret for Premierminister... Israel vil købe yderligere 17 stk. F-35 kampfly

Israel har godkendt køb af yderligere 17 stk. Lockheed Martin F-35 Joint Strike Fighter kampfly. Dette blev meldt i en pressemeddelelse fra kontoret for Premierminister Benjamin Netanyahu.

For Israel betyder dette, at deres beholdning af F-35 kampfly når op på 50 stk. i alt. Der er endnu ikke forlydenheder om, hvor omkostningfulgt denne ordre vil være.

F-35 simulator forsvarsindustriIsrael indgik i F-35 programmet tilbage i oktober 2010, og endte med at være det første land til at vælge F-35 femte generations kampflyet via den amerikanske regerings Foreign Military Sales program. Det israelske flyvevåben modtog dets første F-35 kampfly i juni, 2016, og landet håber på at kunne erstatte dets aldrende flåde af F-15 og F-16 kampfly med det nye F-35.

De israelske handelsaftaler om nye kampfly har indtil videre ført til USD 778 mio. i off-sets (modkøbsaftaler), som er ført ind i den israelske forsvarsindustri. Indtil videre har disse modkøbsaftaler tilgodeset seks af landets egne forsvarsvirksomheder.

Netanyahus annoncering kommer i kølvandet på de israelske styrkers involvering i luftangreb mod Islamisk Stat i Syrien og Irak.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *