xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Markedsbesøg til forsvarssektorerne i Letland og Litauen Markedsbesøg til forsvarssektorerne i Letland og Litauen
De danske ambassader i Letland og Litauen inviterer danske forsvarsleverandører til markedsbesøg. Forsvarsministerierne i Litauen og Letland har besluttet, at landene skal opfylde NATO’s... Markedsbesøg til forsvarssektorerne i Letland og Litauen

De danske ambassader i Letland og Litauen inviterer danske forsvarsleverandører til markedsbesøg. Forsvarsministerierne i Litauen og Letland har besluttet, at landene skal opfylde NATO’s målsætning om, at 2 % af BNP allokeres til forsvarsbudgettet i 2018. I 2017 forventes forsvarsbudgettet at udgøre 724 millioner euro i Litauen og 449 millioner euro i Letland, hvilket er en stor forøgelse af begge lands forsvarsbudgetter.

Derudover vil Letland i 2017 mødekomme NATO’s målsætning om, at 20 % af forsvarsbudgettet anvendes til investeringer i militært materiel. De kommende investeringer i forsvarssektoren skaber en unik mulighed for danske virksomheder for at træde ind på markedet i Baltikum.

I den forbindelse afholder de danske ambassader i Letland og Litauen et markedsbesøg for danske virksomheder, som leverer produkter til sikkerhed og forsvar. Formålet er at give danske leverandører af sikkerheds- og forsvarsmateriel mulighed for at tage del i forsvarsprojekter og øge dansk eksport på området.

Hvis du ønsker at lære mere omkring markedssituation og de nye forretningsmuligheder i forsvarssektoren, afholder de danske ambassader markedsbesøg til Letland og Litauen den 28.-30. november 2017. Ambassaderne skaber kontakt mellem de danske virksomheder og relevante interessenter fra forsvarssektoren samt potentielle kunder og partnere. Der vil desuden være mulighed for at se militær baserne i Letland og Litauen. Turen kan tilpasses de deltagende virksomheders ønsker.

For flere detaljer omkring turen kan i læse info-flyeren nedenfor, eller kontakte den danske ambassade i Riga på: +372 6722 6210 ext.32 / inelej@um.dk

Information om arrangement

Defence_Study_tour-November_2017

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *