xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MBDA Italia skal forsyne Qatars flåde med missiler MBDA Italia skal forsyne Qatars flåde med missiler
I onsdags annoncerede MBDA Italia, at de har underskrevet en kontrakt til en værdi på mere end USD 1,1 mia. til at forsyne Qatars... MBDA Italia skal forsyne Qatars flåde med missiler

I onsdags annoncerede MBDA Italia, at de har underskrevet en kontrakt til en værdi på mere end USD 1,1 mia. til at forsyne Qatars flåde med forskellige typer missiler.

Virksomheden vil forsyne Qatar Emiri Naval Forces med Exocet MM40 Block 3 anti-skibs missiler såvel som Aster 30 Block 1 og VL MICA luft forsvarsmissiler, sagde MBDA i en pressemeddelelse.

Kontraktens underskrivelse kommer i kølvandet på et kontraktbrev, der blev underskrevet i Rom d. 16. juni. Strukturen af regering-til-regering aftalen blev underskrevet mellem Qatars og Italiens forsvarsministerier.

Missilaftalen kommer i kølvandet på en aftale som er indgået mellem Qatar og det italienske rederi, Fincantieri, som fandt sted tidligere på måneden. Fincantieri skal forsyne Qatar’s flåde med syv nye fartøjer på baggrund af en aftale på en værdi af USD 4,4 milliarder.

I kontrakten mellem Fincantieri og Qatar fremgår det, at det drejer sig om syv fartøjer, hvoraf fire vil være 330 fods fartøjer af corvette-klassen, et fartøj med landingsplatform og to patruljefartøjer. Ifølge MBDA skal de levere missiler til netop disse syv nye fartøjer.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *