xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Regeringen indstiller F-35 som Danmarks næste kampfly Regeringen indstiller F-35 som Danmarks næste kampfly
Ifølge TV2 og Politiken indstiller regeringen Lockheed Martins F-35 Joint Strike Fighter til at erstatte Danmarks nuværende F-16 Fighting Falcon kampfly. Regeringen har ifølge... Regeringen indstiller F-35 som Danmarks næste kampfly

Ifølge TV2 og Politiken indstiller regeringen Lockheed Martins F-35 Joint Strike Fighter til at erstatte Danmarks nuværende F-16 Fighting Falcon kampfly.

Regeringen har ifølge flere medier besluttet sig for at købe 27 stk. af Lockheeds F-35 kampfly. Statsminister Lars Løkke Rasmussen og forsvarsminister Peter Christensen vil i morgen torsdag præsentere regeringens udspil på en pressemøde kl. 10.00, melder en pressemeddelelse om, som Statsministeriet netop har udsendt.

Det ventes ligeledes, at partierne bag det nuværende forsvarsforlig vil blive orienteret om regeringens indstilling af de nye kampfly. Den videre proces vil bestå af en politisk forhandling mellem forligsparterne, og først herefter vil det stå klart, hvilken type kampfly Danmark skal have samt hvor mange Danmark vil anskaffe sig.

Som det tidligere er blevet beskrevet her på Forsvarsindustri.dk, så er F-35 Joint Strike Fighter den model, som det tidligere er blevet lækket som Forsvarsministeriets favorit.

Både Holland og Norge har allerede bestilt selvsamme model af kampfly, og det ser nu ud til, at Danmark bliver det næste land i rækken til at vælge dette 5. generations kampfly.

Ifølge en rapport fra det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon, vil det først være muligt at evaluere F-35’erens egenskaber i kamp en gang i år 2022, men den danske regering ser ud til, at have valgt flyet på baggrund af anbefalingen fra Forsvarsministeriet.

Den anslåede stykpris for F-35 Joint Strike Fighter kampflyet er 700-750 mio. danske kroner, og med regeringens indstilling om indkøb af 27 fly, vil den samlede omkostning ligge i et regi af 20 mia. kr., og dette er blot for selve flyene. Derudover kommer uddannelse, træning og andre yderligere omkostninger, hvorfor et realistisk estimat for den samlede investering i F-35 kampfly anslås til 23-27 mia. danske kroner.

Tidslinje over Danmarks indkøb af nye kampfly:

1997: Danmark går med i industrisamarbejdet omkring udviklingen af F-35-jagerne kaldet Joint Strike Fighter og indbetaler de første 70 millioner kroner af i alt omkring 2 milliarder kroner til programmet.

2005: Forsvarets Materieltjeneste inviterer fire flyproducenter, Lockheed Martin, Eurofighter, Dassault og Gripen, til konkurrencen. Franske Dassault vælger ikke at svare.

Efteråret 2007: Projekt Nyt Kampfly under Forsvarskommandoen oprettes. Det særlige projektkontor skal udarbejde en analyse, der skal danne beslutningsgrundlag for politikernes valg af nyt kampfly.

December 2007: Eurofighter trækker sig fra den danske konkurrence.

Maj 2008: Boeing indtræder i konkurrencen med sit Super Hornet-fly.

2009: Daværende forsvarsminister Søren Gade (V) udskyder i to omgange beslutningen om typevalget til starten af 2010.

2010: Ny forsvarsminister Gitte Lillelund Bech lægger beslutningen på is med henvisning til, at F-16 har flere gode år i sig.

Marts 2013: Kampflykonkurrencen genopstartes med deadline i sommeren 2015 og Eurofighter får lov at genindtræde i konkurrencen.

Juli 2014: Saab trækker det svenske Gripen fra konkurrencen.

Foråret 2015: Projekt Nyt Kampflys rapport med beslutningsgrundlaget for typevalget er reelt færdig, men låses inde mens skiftende ministre i Forsvarsministeriet fortsætter med at udskyde den politiske del af processen.

August 2015: Den nytiltrådte forsvarsminister Carl Holst (V) udskyder typevalget til efteråret 2015.

December 2015: Forsvarsminister Peter Christensen (V) udskyder typevalget til foråret 2016.

Maj 2016: Regeringen peger på Lockheed Martins F-35 som sit bud på Danmarks nye kampfly.

2020: De første fly forventes leveret.

2024: De sidste F-16 forventes udfaset.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *