xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
UAE godkendes til køb af forsvarsmateriel for USD 785 mio. UAE godkendes til køb af forsvarsmateriel for USD 785 mio.
Det amerikanske udenrigsministerium (U.S. State Department) har godkendt De Forenede Arabiske Emirater (UAE) til køb af forsvarsmateriel til en samlet værdi af USD 785... UAE godkendes til køb af forsvarsmateriel for USD 785 mio.

Det amerikanske udenrigsministerium (U.S. State Department) har godkendt De Forenede Arabiske Emirater (UAE) til køb af forsvarsmateriel til en samlet værdi af USD 785 mio. Forhåndsgodkendelse indeholder indkøb af forsvarsmateriel, vedligeholdelse og support.

Det amerikanske Defense Security Cooperation Agency, som overser U.S. Foreign Military programmet, gav i fredags den amerikanske kongres besked om et muligt salg.

Salget til De Forenede Arabiske Emirater inkluderer 7.700 stk. GBU-10 guidance kits og MK-84/BLU-117 bomber samt 5.940 stk. MK-82/BLU-111 bomber med GBU-12 guidance kits.

Derudover vil salget inkludere 500 stk. GBU-31V1 guidance kits med 500 stk. MK-84/BLU-117 bomber, 500 stk. GBU-31V3 guidance kits med 500 stk. BLUE-109 bomber, samt 14.640 stk. FMU-152 brandrør.

I salgets samlede værdi indgår ligeledes en USD 45 mio. aftale, som ikke er relateret til materiel.

Talsmænd fra Defense Security Cooperation Agency udtaler, at salget vil hjælpe med at sikre, at UAE forbliver et aktiv medlem af koalitionen som kæmper mod Islamisk Stat i Irak og Syrien, og citeres bl.a. for følgende:

– Det valgte forsvarsmateriel vil opretholde UAEs indsats og support som nøgleaktør, og som forbliver en væsentlig faktor for politisk stabilitet og økonomisk udvikling i Mellemøsten.

Ifølge det amerikanske agentur vil selve indkøbet og bestemmelse af leverandør blive valgt når kontraktforhandlinger påbegyndes.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *