xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
BAE Systems begynder produktion af nyt termisk sigte BAE Systems begynder produktion af nyt termisk sigte
BAE Systems begynder produktion af et nyt termisk våbensigte tiltænkt den amerikanske hær. Ordren har en størrelsesorden af USD 13,5 mio, som en del... BAE Systems begynder produktion af nyt termisk sigte

BAE Systems begynder produktion af et nyt termisk våbensigte tiltænkt den amerikanske hær. Ordren har en størrelsesorden af USD 13,5 mio, som en del af en low-rate produktionskontrakt, som skal supplere 100 Thermal Weapon Sights (TWS) systemer til individuelle våben i hæren.

Den nye produktion er del af en fem-årig kontrakt med den amerikanske hærs Enhanced Night Vision Goggle III og programmet Family of Weapon Sight-Individual.

Marc Casseres, direktør for billed- og sigtesystemer hos BAE Systems, udtaler:

Disse avancerede våbensigtesystemer vil gøre det muligt for soldater at foretage rekognoscering og lokalisere mål i ethvert lys og under alle vejrforhold, som er med til at øge missionssikkhereden og –effektiviteten.

Det nye termisk våbensigte er udstyret med 12-micron teknologi, som gør sigtet mindre og lettere end tidligere termiske systemer. Det leverer endvidere overlegen billedkvalitet modsat lignende sigtesystemer. Casseres udtaler desuden:

Denne produktionsordre betyder at soldater er et skridt tættere på at modtage missionkritisk teknologi

Sigtet er clip-on og benytter ikke-kølet infrarødt termisk teknologi, som tillader soldater til klart at se mål fra mere end 900 meter væk. Sigtet kan påmonteres en lang række våben, herunder M4 Carbine, M16A4, M249 Squad automatriffel, M136 AT4 riflen eller M141 Bunker Defeat.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *