xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Canadisk militær tester bionisk knæskinne til tropper Canadisk militær tester bionisk knæskinne til tropper
Det canadiske militær er begyndt at teste verdens første bionisk knæskinne til at hjælpe tropper til bedre at absorbere belastningen fra at bære tungt... Canadisk militær tester bionisk knæskinne til tropper

Det canadiske militær er begyndt at teste verdens første bionisk knæskinne til at hjælpe tropper til bedre at absorbere belastningen fra at bære tungt udstyr på den moderne slagmark.

Canadas afdeling for national sikkerhed har i denne uge accepteret en ordre på 60 stk. af en bionisk knæskinne, som er udviklet af Spring Loaded Technology. Knæskinnen går under navnet Upshot og den nuværende leverance er del af en kontrakt på USD 1 mio. for i alt 190 bioniske Upshot knæskinner, som skal testes af det canadiske militær.

Den bioniske knæskinne er primært udviklet til forsvarskunder, og er stærk nok til at kunne løfte mere end 50 kg., når den er monteret på begge knæ. Teknologien bag Upshot vil reducere udmattelse af muskler, øge soldatens styrke og præstation og vil beskytte mod knæskader, som vil være til stor gavn for en soldat, som udsættes for tunge løft i hårdt terræn.

Det moderne militær står over for de samme menneskelige udfordringer og begrænsninger som man altid har gjort, og soldater skal i stigende grad have mere og mere udstyr med under missioner, hvilket sætter nye krav til teknologiske løsninger på menneskelige udfordringer.

Selvom vægten på meget udstyr og på mange komponenter i stigende grad reduceres til et minimum, vil en state-of-the-art bionisk løsning kunne bidrage til, at soldater kan have mere udstyr med på missioner, uden at det får fysiske konsekvenser for soldaten. Det er derfor en særlig spændende teknologi, som vi på Forsvarsindustri.dk vil følge nærmere.

Udviklingen af Upshot kan være et beskedent første skridt for virksomheden Spring Loaded Technology, mod at udvikle et komplet exoskeleton, som kan bistå det moderne militær i flere henseender.

Udover deres militære udgave af Upshot, som er deres primære marked, har producenten udviklet en civil udgave, som er målrettet sportsudøvere og andre personer, som har udfordringer med knæskader, eller behov for at kunne håndtere særlig hård belastning. Se den civile udgave i deres video nedenfor.

Video af Upshot bionisk knæskinne

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *