xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
European Defence Agency (EDA) vil udforske 3D printing European Defence Agency (EDA) vil udforske 3D printing
Det Europæiske Forsvarsagentur (European Defence Agency – EDA) har annonceret lanceringen af et nyt projekt, som vil afsøge mulighederne for anvendelse af additive manufacturing... European Defence Agency (EDA) vil udforske 3D printing

Det Europæiske Forsvarsagentur (European Defence Agency – EDA) har annonceret lanceringen af et nyt projekt, som vil afsøge mulighederne for anvendelse af additive manufacturing (AM) – bedre kendt som 3D printing – til militært brug.

EDA-European-Defence-Agency-3D-print-additive-manufacturingIfølge EDA vil projektet i første omgang identificere områder, hvor 3D printing effektivt kan øge forsvarsevnerne. Initiativet blev officielt lanceret d. 21. december.

Projektet vil starte med en undersøgelse af, hvilke områder der eksisterer potentielle applikationsmuligheder for brug af 3D printing rundt om i Europa.

Derefter vil European Defence Agency søge at udfylde huller i eksisterende viden om 3D print performance i miljøer, som udsendte, og deres udstyr, kan forvente at komme i, for derved at demonstrere anvendelsesmuligheder for eksisterende teknologi på området.

Målet for det europæiske forsvarsagentur er at rejse overvågenhed om mulighederne for at anvendte 3D print i forsvarsindustrien.

Til at understøtte EDA i sit arbejde med dette, har de indgået en kontrakt med Prodintec Foundation og den franske forsvarsproducent MBDA.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *