xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Jubel hos fynske virksomheder efter forsvarsordre Jubel hos fynske virksomheder efter forsvarsordre
Fyens Stiftstidende kunne i går skrive om, hvordan en kæmpe forsvarsordre er med til at sikre fremtiden for fynske forsvarsproducenter. Ordren er op mod... Jubel hos fynske virksomheder efter forsvarsordre

Fyens Stiftstidende kunne i går skrive om, hvordan en kæmpe forsvarsordre er med til at sikre fremtiden for fynske forsvarsproducenter.

Ordren er op mod 600 stk. tårne til pansrede mandskabsvogne, som beløber sig til 145 mio. kr., og som vil være med til at bære virksomheder som Sima Innovation og dertilhørende underleverandører på Fyn, som leverer stålarbejde og letvægtspanser til PMV tårnene.

Ordren betyder, at de fynske virksomheder vil skulle investere i nye maskiner og hyre flere folk ifbm. leverancen. Sima Innovation, som vandt ordren foran flere store internationale virksomheder, er hovedleverandør for den syv-årige rammeaftalte der er indgået og som udgør den største ordre, de har modtaget fra Forsvaret.

Den fynske virksomhed Produktionsteknik er en mindre maskinfabrik med otte ansatte, og er én af de virksomheder som er underleverandører på ordren. De vil kunne se frem til arbejde i flere år frem efter at Sima Innovation har modtaget ordren på produktion af PMV maskingeværtårnene til det danske forsvar.

Også den fynske virksomhed Fiotek Rustfrit Stål A/S fra Odense samt den mere velkendte Tencate Advanced Armour Danmark fra Vissenbjerg vil få glæde af forsvarsordren.

Indehaver af virksomheden Produktionsteknik fra Odense, Peter Mørk, og ejer af Fiotek, Finn Bøje Rasmussen, udtrykker stor glæde over for Fyens Stiftstidende ved ordren, og udtaler bl.a.:

Det vil være den største ordre i vores historie og en ordre, som kommer til at fylde ordrebogen i mange år frem.

Produktionsteknik og Fiotek Rustfrit Stål vil stå for at skære, bøje og fræse stålplader og laver base i de maskingeværtårne, som Sima designer og monterer på Forsvarets pansrede mandskabsvogne. Tencate forventes at ville stå for letvægtspanseret til tårnene, en composit-beklædning med bl.a. keramiske plader til at sikre personel i tårnet.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *