xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MyDefence indgår samarbejde med OpenWorks om Counter-UAV teknologi MyDefence indgår samarbejde med OpenWorks om Counter-UAV teknologi
Danske MyDefence Communication har indgået et strategisk samarbejde med britiske OpenWorks Engineering om at skabe en end-to-end løsning for slutbrugere til at imødegå truslen... MyDefence indgår samarbejde med OpenWorks om Counter-UAV teknologi

Danske MyDefence Communication har indgået et strategisk samarbejde med britiske OpenWorks Engineering om at skabe en end-to-end løsning for slutbrugere til at imødegå truslen fra droner.

Tidligere på ugen skrev vi her på Forsvarsindustri.dk om, hvordan Counter-UAV teknologi i stigende grad bliver efterspurgt af både slutbrugere og i forbindelse med forskning inden for teknologien. Samarbejdet mellem MyDefence Communication og OpenWorks Engineering demonstrerer, at divergerende teknologier kan forenes i en samlet løsning, som i sidste ende vil være størst mulig gavn for potentielle slutbrugere.

I forhold til samarbejdet mellem de to antidrone-virksomheder, udtaler Alex Wilkinson, teknisk direktør hos OpenWorks Engineering:

Wingman systemet [fra MyDefence] er et komplementerede en-mands produkt til vores SkyWall100 system … Jeg tror bestemt vi kan arbejde sammen om at tilbyde en komplet række af løsninger inden for detektion og mitigationsløsninger.

Samarbejdet mellem MyDefence og OpenWorks vidner således om en holistisk tilgang til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter Counter-UAV teknologi, da MyDefence arbejder med avanceret RF teknologi til detektion og spot jamming af droner i tid og sted, mens OpenWorks har udviklet deres SkyWall100 system, som kan bruges til fysisk at nedskyde droner med et net. De arbejder desuden på at stationært, autonomt system – SkyWall300 – som automatisk detekterer og nedskyder droner inden for en given perimeter.

MyDefence Communication er ligeledes glade for samarbejdet med den britiske virksomhed, og udtaler følgende i sin pressemeddelelse:

Counter UAV markedet mangler sikre ’hard kill’ løsninger og SkyWall100 er en perfekt komplementering til MyDefence produktet Wingman UAV detektion. Vi ser nogle meget interessante perspektiver i dette samarbejde med OpenWorks.

Neden for demonstreres OpenWorks SkyWall100. Du kan læse hele pressemeddelelsen fra de to Counter UAV producenter under videon.

Video af OpenWorks SkyWall100

Oprindelige Pressemeddelelse fra MyDefence og OpenWorks

OpenWorks_MyDefence_Press_release

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *