xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
PowerWalk konverterer soldats bevægelse til energi PowerWalk konverterer soldats bevægelse til energi
Ifølge den amerikanske hær, er man ved at være tæt på at opnå sit mål om at udvikle energi til udsendte soldater, så de kan... PowerWalk konverterer soldats bevægelse til energi

Ifølge den amerikanske hær, er man ved at være tæt på at opnå sit mål om at udvikle energi til udsendte soldater, så de kan genoplade deres mange elektroniske enheder – blot ved at bevæge sig.

Teknologien, som på nuværende tidspunkt er under udvikling, hedder PowerWalk, som tillader soldater at lagre energi genereret gennem gang og bevægelse. Energien lagres i et batteri, som kan anvendes til at oplade telefoner, GPS, sigteudstyr og en lang række andre gadgets.

Noel Soto, projektingeniør for Army Natick Solder Research, Development and Engineering Center (NSRDEC), udtaler:

Hver gang vi giver en soldat nye kapabiliteter, er der behov for flere batterier. Lige nu bærer en soldat mellem 7-9 kg. batterier, blot for at kunne opretholde deres missionsbehov.

PowerWalk har været i udvikling siden 2012, og har allerede gennemgået en lang række forsøg. I August 2017 er der planlagt en større feltøvelse ved Fort Benning i Georgia, hvor PowerWalk skal evalueres. Målet er at fastslå om enheden faktisk bidrager til at dække soldaternes behov. Man er bevist om, at radioer og andre enheder bruger en masse energi, og man ønsker at afdække, hvordan soldaterne benytter PowerWalk til at imødegå behovet for at kunne genoplade enhederne on-the-go.

PowerWalk-Bionic-Power-ForsvarsindustriStørstedelen af teknologien bag PowerWalk stammer fra virksomheden Bionic Power Inc., som i 2015 vandt en kontrakt på USD 1,27 mio. efterfulgt af en tidligere kontrakt på næsten USD 44 mio.

Den amerikanske hær har sat sig et mål om, at al energi der forbruges af elektriske enheder i felten skal kunne generes af soldaten. Bionic Power har udviklet den energi-samler, som anvendes i PowerWalk enheden, og er en af de få teknologier i verden, som kan levere denne evne.

Globalt set har man udvist stigende interesse for at omstille forsvaret til grøn energi i rigtig mange lande, herunder Danmark. Dette har ikke kun et økonomisk perspektiv, men ligeledes et logistisk, hvorfor PowerWalk er en interessant udvikling.

Sådan virker PowerWalk

PowerWalk ligner en typisk knæskinne og vejer mindre end ét kilogram. Enheden monteres soldaten, og konvertere soldatens bevægelse til energi, som lagres i et batteri. Ved gennemsnitlig gang på 4 kilometer i timen kan en soldat generere nok energi til at kunne oplade tre mobiltelefoner, ifølge Bionic Power.

Menneskelig gang har en positiv og negativ komponent. Muskler strækker sig ud og gennem løft skaber positiv energi, mens tyngdekraften trækker benene ned, som skabe en negativ energi, som virker som en bremse der sløver bevægelsen. PowerWalk justerer sig automatisk til brugerens bevægelsesmønstre og som man træder ned absorberes energien som omsættes til brugbar elektricitet, mens når man løfter benene, så slår PowerWalk fra, så det ikke forårsager unødig stres på brugerens ben.

Tilbage i 2012 var denne teknologi science fiction. Enheden vejede over 3 kg., og var besværlig for brugeren at have på, hæmmede mobilitet og gik ofte i stykker. Derudover har Bionic Power haft store udfordringer med at genskabe knæets mimik, hvor energiabsorberen sidder. Efter mange eksperimentelle udgaver har Bionic Power endelig skabt en brugbar version, med minimal indflydelse på soldaternes gang, da der ofte er en større aversion forbundet med at påmontere enheder på benene. Men nu meldes det, at efter blot et par minutters gang, bemærker de fleste ikke at de anvender PowerWalk.

Video af PowerWalk

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *