xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Rheinmetall skal modernisere polske kampvognssimulatorer Rheinmetall skal modernisere polske kampvognssimulatorer
Rheinmetall Group har modtaget en kontrakt på at modernisere sine simulatorer for landkøretøjer og kampvogne til det polske forsvar. Kontrakten er blevet tildelt i... Rheinmetall skal modernisere polske kampvognssimulatorer

Rheinmetall Group har modtaget en kontrakt på at modernisere sine simulatorer for landkøretøjer og kampvogne til det polske forsvar.

Kontrakten er blevet tildelt i takt med at forsvarsvirksomheden allerede er ved at opgradere Polens flåde af Leopard 2 kampvogne (MBT – main battle tanks). Under den nye aftale skal forsvarsvirksomheden opdatere de polske simulatorer med dets TacSi teknologi og med den forbedrede spil-engine billedgenerator.

Rheinmetall-simulatorArbejdet på kontrakten vil blive udført af et team bestående af  den polske division af virksomheden samt Rheinmetall Landsysteme, som er den oprindelige afdeling, som står bag simulatorerne. Der vil derudover være virksomheder fra den polske forsvarsindustri involveret i samarbejdet.

Forsvarsvirksomhedens militærkøretøjers simulatorprogram sigter efter at forberede fremtidige operatører på at kunne håndtere enhver form for landbaserede militærkøretøjer. Træningsøvelserne er designet til at simulere forskellige vejrforhold og miljøer, trafiktæthed samt andre faktorer, som kan have indflydelse i virkelige operationer.

Video af Rheinmetall Leopard 2 Simulator

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *