xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Roboteams ubemandede logistiskkøretøj Probot er klar Roboteams ubemandede logistiskkøretøj Probot er klar
Roboteam Inc. har færdigudviklet deres anden generation af Probot (Professional Robot) – et alsidigt logistikkøretøj, som kan begå sig i selv de mest udfordrende... Roboteams ubemandede logistiskkøretøj Probot er klar

Roboteam Inc. har færdigudviklet deres anden generation af Probot (Professional Robot) – et alsidigt logistikkøretøj, som kan begå sig i selv de mest udfordrende miljøer. Probot er på nuværende tidspunkt i fuld produktion og er ved at blive leveret til to amerikanske agenturer samt en israelsk kunde.

Modtagerne af den første batch af de 40 stk. producerede ubemandede robotkøretøjer inkluderer bl.a. U.S. Defense Threat Reduction Agency og Israeli Defense Forces (IDF), har Roboteam annonceret. Heidi Shyu, bestyrelsesformand hos Roboteam udtaler:

Vores seneste Probot er designet af veterankrigere til den moderne kriger. […] Anden generation af Probot er det mest sofistikerede ubemandede logistikkøretøj af dets type, som kan supportere soldater i selv de mest komplekse og farlige taktiske miljøer.

Anden generation af Probot har en forbedret ydetid på op til 72 timer, og er bl.a. udstyret med onboard generator, som oplader batterierne mens robotkøretøjet er i bevægelse. Det logistiske robotkøretøj er udstyret med Roboteams autonome Follow-Me teknologi, som muliggør, at robotkøretøjet kan følge operatøren, uden af operatøren behøver at være opmærksom på enheden. Shyu udtaler om Roboteams mål:

Roboteam leverer til vores nation og dets allierede den mest innovative og relevante landrobotteknologi, som kan bidrage til at bringe vores soldater sikkert hjem.

Roboteams udviklingspartner i forbindelse med udviklingen af det logistiske robotkøretøj er API Technologies, som er lokaliseret i Pennsylvania, USA.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *