xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Safran udvikler next-gen laser target locator Safran udvikler next-gen laser target locator
Safran Optics 1 Inc. har netop vundet en større kontrakt på levering af deres Laser Target Locator Module II (LTLM II) til den amerikanske... Safran udvikler next-gen laser target locator

Safran Optics 1 Inc. har netop vundet en større kontrakt på levering af deres Laser Target Locator Module II (LTLM II) til den amerikanske hær (U.S. Army). Kontrakten, som har en værdi på USD 304,5 mio., er en fastpriskontrakt, som indebærer forskning og udvikling af den amerikanske hærs næste generations laser target locator.

En laser target locator giver soldater mulighed for at identificere præcisionsmål i dagslys eller om natten, og giver øget sigtbarhed i operationelle situationer, hvor røg eller tåge påvirker sigtbarheden.

safran forsvarsindustri laser forsvarsindustri.dk laser target locator moduleLTLM II er en letvægts, håndholdt laser target locator med et farvekamera og natsigte, og enheden har integreret anti-spoof modul (SAASM) og GPS modtager. Næste generations laser target locator fra Safran skal være endnu mindre og tilmeld mere omkostningseffektiv end tidligere systemer.

Det er særligt vægt og mobilitet, der er den afgørende faktor i næste generation af denne type enhed, melder talsmænd fra den amerikanske hær. Derfor vil man i produktionen af next-gen enheden arbejde med konceptet om SWAP-C (Size, Weight, Power and Cost), for at sikre, at man arbejder mod at skabe en så omkostningseffektiv og mobil enhed som muligt.

Safran producerer flere spændende produkter

Safran producerer desuden flere velafprøvede systemer og enheder, herunder virksomhedens Handheld Precision Targeting Device (HHPTD), som er en letvægts, multi-funktionel integreret sensor, som leverer præcise målinger og koordinator på præcisionsmål. HHPTD er desuden en all-weather enhed, der kan anvendes under de mest ekstreme forhold, med både dag og nat kapabilitet.

I sidste måned kunne vi på Forsvarsindustri.dk desuden fortælle om Safrans introduktion af deres nye laserafstandsmåler, COLD IPC (Clip On Laser Range Finding Device Illumination Pointing Communication Device), som blev fremvist på Eurosatory 2016.

Safran siger, at deres schweizisk-producerede COLD IPC er en højtydende afstandsmåler med både synlige og usynlige markører, en usynlige illuminator, og et bluetooth modul for hurtig overførsel af data gennem standard kommunikationsenheder.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *