xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Ukraine får Q-36 Firefinder radar fra USA Ukraine får Q-36 Firefinder radar fra USA
I sidste måned modtog Ukraine en mobil radar fra den amerikanske hær af modellen AN/TPQ-36 Firefinder, melder den amerikanske Security Assistance Command. Ifølge udtalelser... Ukraine får Q-36 Firefinder radar fra USA

I sidste måned modtog Ukraine en mobil radar fra den amerikanske hær af modellen AN/TPQ-36 Firefinder, melder den amerikanske Security Assistance Command.

Ifølge udtalelser fra den amerikanske hær fandt overdragelsen sted den 2. juli, hvorfor den forventes at være taget i brug i Ukraine, som forsat oplever spændinger med Rusland.

Q-36 radarsystemet har early-warning detektion og vil hjælpe Ukraine med at forsvare sig mod missiler, mortarer og artilleriangreb, som ifølge hæren udgør en konstant og dødelig trussel mod forsvarspersonel og den civile befolkning i Østukraine.

AN/TPQ-36 Firefinder radaren er en mobil radar udviklet af Hughes Aircraft Company og leveres af Northrop Grumman og ThalesRaytheonSystems, hvoraf sidstenævnte er et 50-50 joint venture mellem Thales Group og Raytheon, som blev etableret tilbage i 2001.

Radaren kan hjælpe Ukraine med at detektere og lokalisere, hvor indkomne angreb kommer fra, som dermed gør dem i stand til at besvare ild.

Overleveringen af Q-36 radarsystemet var en del af planen for den ukrainske Security Assistance Initiative for 2016, som er en del af en større pakke som bl.a. inkluderer kommunikationsudstyr og medicinsk udstyr, natkikkerter, close-protection udstyr og militærtræning. Det samlede budget udgør mere en USD 200 mio.

Den amerikanske hærs Security Assistance Command leverer forsvarsnyheder, services og træning til ukrainske landtropper, hjemmeværn og grænsekontrol.

Initiativet er et svar på Ruslands anneksion af Krim-halvøen tilbage i 2014.

Q-36 Firefinder radaren vil yderligere styrke landets forsvar ved tidlig detektion af trusler, og vil være med til at understøtte den eksisterende Q-48 counter-mortar radarsystem, som de tidligere har erhvervet.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *