xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
USA tager ZH2 elektrisk hydrogenkøretøj i brug USA tager ZH2 elektrisk hydrogenkøretøj i brug
General Motors og den amerikanske hær debuterede tidligere på måneden med et elektrisk hydrogen brændselscelle køretøj under det årlige Association of the United States... USA tager ZH2 elektrisk hydrogenkøretøj i brug

General Motors og den amerikanske hær debuterede tidligere på måneden med et elektrisk hydrogen brændselscelle køretøj under det årlige Association of the United States Army symposium.

Modellen fra General Motors hedder ZH2 og er blevet udviklet i et partnerskab mellem General Motors og den amerikanske hærs kampvogn researchcenter – Army’s Tank Automotive Research, Development and Engineering Center.

Køretøjet har ifølge hæren adskillelige fordele, som en dag vil kunne redde liv på kampladsen. At et køretøjet løber på hydrogen i stedet for diesel kan reducere logistiske behov, mens at elektrisk power desuden betyder, at den har en mindre støjsignatur end traditionelle køretøjer.

Den anvendte alternative energikilde betyder desuden, at køretøjet har en markant reducering af dets termiske signatur, som gør soldater mere stealth i felten.

Endeligt har projektet med ZH2 køretøjet demonstreret, at en bil af denne type hurtigt kan blive bygget med off-the-shelf produkter og dele. ZH2 er baseret på Chevrolet Colorado platformen og gik fra koncept til køreklart produkt inden for ét år.

Efter ZH2 er leveret til hæren i april vil brugerevalueringer finde sted som forventes at løbe over ca. 12 måneder. Brugerevalueringer vil komme fra hærens egne soldater, som tager køretøjet i brug, og vil bl.a. inkludere subjektiv feedback fra soldater samt objektiv feedback for balanceret overblik over køretøjets egenskaber og soldaters brug af det.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *