xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Et kig ind i et B-2 Spirit Bombefly Et kig ind i et B-2 Spirit Bombefly
Det lavt observerbare B-2 Spirit bombefly, er produceret af Northrop Grumman og har været anvendt siden slutningen af 1980’erne. Den særlige stealth-form gør, at den... Et kig ind i et B-2 Spirit Bombefly

Det lavt observerbare B-2 Spirit bombefly, er produceret af Northrop Grumman og har været anvendt siden slutningen af 1980’erne. Den særlige stealth-form gør, at den næsten er usynlig for radarer, og har en pris på ca. 4 mia. kr. pr. stk, hvilket er årsagen bag at kun 21 fly er produceret.

I dette indlæg tager vi et eksklusivt kig ind i et B-2 Spirit bombefly – et bombefly som bl.a. blev anvendt under bombemissioner over Libyen tilbage i 2011. Flyet har fløjet missioner over Irak, Libyen og Afghanistan.

Det er en drøm at flyve [et B-2 Spirit bombefly]. Den flyver så smooth.

B-2 bombeflyet vidner om den høje ingeniørkunst der er lagt i udviklingen af dette fly, som blev udviklet og produceret i 80’erne, men anno 2016, stadig finder anvendelse. B-2 er lavet med højteknologiske radar og kommunikationsløsninger, som er specielt lavet til at identificere og ødelægge fjendtlige mål fra de højere luftlag over fjendtlig territorium.

Flyet bemandes af et tomandshold, som er trænet til at kunne håndtere op til en 40-timers lang mission. Nedenstående ses et billede ac cockpittet, som populært kaldes Glass Cockpit.

B-2 symboliserer et kæmpe teknologisk skridt fra legacy-platforme som B-52 og B-1 bombefly. Man har taget de bedste komponenter og skabt en helt enestående maskine, som satte nye standarder for bombefly.

Det amerikanske luftvåben har på nuværende tidspunkt 20 B-2 bombefly (oprindeligt 21 fly, men 1 er tidligere nedstyrtet). Størstedelen af dem er baseret på Whiteman luftbase i Missouri.

B-2 bombeflyet kan nå højder på 50.000 fod og kan have en payload på 18 ton, herunder både konventionelle og nukleare våben.

B-2 er forsat et moderne stealth fly

Som et stealth bombefly udviklet under den kolde krig, havde B-2 til formål at snyde Sovjets luftforsvar og ramme taktiske mål – uden nogen vidste, hvorfra angrebet forekom. Den anvendte stealth teknologi kan både undgå højfrekvens radarer, brugt til overvågning af flytrafik, og samtidig også lavfrekvens overvågningsradarer.

Dette er en af årsagerne til, at B-2 forsat anvendes af det amerikanske luftforsvar, som forventer at anvende bombeflyet side om side med deres kommende LRS-B (Long Range Strike – Bomber), også kendt som det B-21 bombefly, som Northrop Grumman ligeledes står bag.

Som led i den forsatte anvendelse af det ældre B-2 Spirit bombefly, er det på nuværende tidspunkt ved at undergå en række moderniseringer, så det forsat kan være et effektivt bombefly, med alt hvad dette indebærer. En af de centrale opgraderinger kaldes Defensive Management System, som er en teknologi der hjælper med at informere B-2 mandskabet om lokationen af fjendtlige luftforsvar.

Nøglen er at give os en bedre situational awareness, så vi er i stand til at foretage solide beslutninger i cockpittet om hvordan vi bør flyve.

Derudover har der været fokus på at opdatere dets våbenarsenal. Udover dets nukleare arsenal vil B-2 bombeflyet bære en lang række konventionelle våben, herunder præcisions-guidede Joint Direct Attack Munitions (JDAM).

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *