xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
B-21: Next-gen bombefly B-21: Next-gen bombefly
Det amerikanske luftvåben (U.S. Air Force – USAF) har offentliggjort et konceptbillede af deres næste generation bombefly, som dog stadig mangler et officielt navn.... B-21: Next-gen bombefly

Det amerikanske luftvåben (U.S. Air Force – USAF) har offentliggjort et konceptbillede af deres næste generation bombefly, som dog stadig mangler et officielt navn.

Deborah Lee James, chef for det amerikanske luftvåben, offentliggjorde under en tale for the Air Force Association de artistiske rendentioner af Long Range Strike-Bomber (LRS-B), som hun har omtalt med dets officielle betegnelse som B-21.

“Så vi har et billede, vi har en betegnelse, men her er hvad vi ikke har endnu – vi har ikke et navn”, sagde hun. “Det er her, hvor jeg er udfordret, og jeg kalder på alle luftmænd i dag […] og vi vil gerne have jer alle til at komme med de bedste forslag til et navn for B-21, USAs nyeste bombefly”.

Northrop Grumman, skaberen bag B-2 Spirit Stealth Bomber og X47-B stealth drone, står også bag B-21 bombeflyet, og det amerikanske luftvåben forventer at købe 100 enheder, af dette next-gen bombefly til en pris á $564 mio. pr. enhed. B-21 bombeflyet forventes at erstatte dets flåde af B-52, som Boeing stod bag, samt en del af deres B-1 fly.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *