xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Moderniseret russiske bombefly vil flyve i stratosfæren Moderniseret russiske bombefly vil flyve i stratosfæren
Ved udgangen af 2016 vil det russiske forsvarsministerium modtage den første levering af de fornyede NK-32 motorer til de strategisk missilbærende Tu-160M2 bombefly. Ifølge... Moderniseret russiske bombefly vil flyve i stratosfæren

Ved udgangen af 2016 vil det russiske forsvarsministerium modtage den første levering af de fornyede NK-32 motorer til de strategisk missilbærende Tu-160M2 bombefly.

Ifølge udviklerne, vil den nye motor hjælpe flyet med at flyve op til stratosfæren i en højde på 60.000 fod. En kilde fra den russiske forsvarsindustri udtaler:

Den nye NK-32 version kan udover som reaktiv flymotor også arbejde som en raketmotor. Takket være dette, vil Tu-160M2 kunne cruise i en højde, hvor ingen fjendtligt anti-fly-system kan ramme det.

Det moderniserede flys første flyvning vil finde sted i 2018. Ifølge Viktor Bondarev, chef i det russiske luftvåben, har forsvarsministeriet planer om at købe omkring 50 stk. Tu-160M2 bombefly.

Serieproduktion af bombeflyene forventes at begynde i år 2021.

Hvorfor genskaber Rusland Tu-160’eren?

I øjeblikket arbejder Rusland på konstruktionen af den næste generation (next-gen) af strategiske bombefly, PAK DA – en forkortelse for “prospektiv kompleks luftfart for langdistance flyvninger”. Imidlertid er udviklingen af det nye fly forsinket: Den første enhed vil blive fremvist mellem år 2020 og 2025. Dmitry Litovkin, militær observatør ved dagbladet Izvestiya, forklarer:

Den russiske Aerospace Forces Command er nu ved at skabe en substitut for PAK DA på ”mellemlang-sigt”. En række langdistancefly vil snart afslutte deres alarmberedskabsmissioner, og det vil være nødvendigt at foretage en planlagt udskiftning af teknologien med nye bevæbnede fly.

tu-160m2 russisk bombeflyKilden i forsvarsindustrien fortæller, at projektet kan ende med at blive det mest omkostningsfulde program i forsvarsministeriets i 2020 budget.

Omkostningerne kan sammenlignes med opførelsen af nye atomubåde fra Borei serien, som rummer Bulava missilerne – som forløber sig til en pris mellem USD 5-7 milliarder.

Våbensystemer til Tu-160M2

Ifølge militære eksperter, vil Tu-160M2 bruges ikke kun som et afskrækkelsesvåben, men også for at imødegå forsvarsministeriets aktuelle udfordringer. Pjotr Dainekin, tidligere chef af det russiske luftvåben og velkendt russisk nationalhelt, udtaler:

Ordet ’missil-bærer’ understreger bombeflyets evne til at bruge både nukleare og ikke-nukleare bevingede missiler. Blandt dem er H-101 og H-555 nye generations langdistance bevingede missiler.

Han tilføjer desuden, at flyet også ville være i stand til at bære H-55SM – det bevingede missil med indprogrammerede koordinater for at ramme mål på landjorden. Dainekin udtaler desuden:

Tu-160 bombeflyet kan udstyres med enhver type nukleare og almindelige bomber: panser-brydende, beton-brydende, klyngebomber, søminer, osv. Den samlede vægt af sprænghovederne kan være op til 40 ton.

Han tilføjer, at det nye fly vil være i stand til at ramme potentielle mål, mens den er uden for det område, hvor eksisterende antiluftskyts eller missilforsvarssystemer er i stand til at ramme bombeflyet.

Video af Tu-160M2

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *