xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Dansk anti-dronevirksomhed på CES 2018 Dansk anti-dronevirksomhed på CES 2018
Hvert år finder verdens største elektronikmesse sted i Las Vegas, kendt som Consumer Electronics Show – eller mere populært under navnet CES. På CES... Dansk anti-dronevirksomhed på CES 2018

Hvert år finder verdens største elektronikmesse sted i Las Vegas, kendt som Consumer Electronics Show – eller mere populært under navnet CES. På CES 2018 var den danske forsvarsvirksomhed MyDefence at finde, hvor de havde stand sammen med Hensoldt. MyDefence er kendt for at stå bag en række banebrydende teknologier til at imødegå udfordringer med kommercielle droner, som kan anvendes til alt fra spionage til terror i både en civil og en militær kontekst.

MyDefence var til stede på CES 2018, hvor de præsenterede Wingman 101, som er en håndholdt dronealarm, der via analyse af radiofrekvenser mellem dronen og dens operatør kan detektere om en drone er i nærheden.

Wingman 101 alarmerer herefter den pågældende bruger med feedback i form af vibrationer. Den er desuden udstyret med et mini-jack stik, så man kan forbinde den til en lydkilde, hvorefter der vil lyde en alarm, når en drone nærmer sig perimeteren.

Sensorerne i Wingman-enheden sweeper i en kegleformet 60-graders bue og er designet til at blive båret af en person – men enheden kan ligeledes integreres i både køretøjer og stationære installationer, f.eks. på en ambassade eller en politistation, som kan have behov for at kunne detektere en drone i nærheden.

Med standard-konfigurationen tillader enheden detektion af droner i op til 2.000 meter i fronten af enheden og 400 meter på bagsiden, men MyDefence har designet Wingman med en expansion-pack, så man kan montere en omni-directional antenne, der vil udvide enhedens dækningsområde i op til 2.000 meter i alle retninger – 360 graders dækning – afhængigt af landskabsmæssige parametre. Dette er særligt interessant, hvis enheden skal anvendes i stationære installationer eller i f.eks. konvojer, hvor man har behov for at kunne detektere i alle retninger på samme tid.

Den eksisterende udgave af Wingman-enheden har til formål at alarmere dens bruger. Men Brad Riddick, VP of Operations i MyDefence North America, åbner op for, hvad vi kan forvente af næste generation af produktet.

På denne enhed [Wingman 101] er der udelukkende detektion, men på den næste generation, som snart udkommer, vil der være mulighed for aktivt at modvirke droner, bl.a. ved at forstyrre signalet mellem dronen og operatøren.

MyDefence er en højteknologisk dansk virksomhed, som er specialiseret i elektronisk krigsførelse, og som udvikler produkter til forsvarssektoren og den civile sektor. De har eksisteret siden 2009 og har i dag afdelinger i både Danmark og USA.

Hør mere om MyDefence’ produkter i nedenstående video, hvor bl.a. deres WatchDog og WolfPack produkter introduceres på CES 2018 messen.

Video om MyDefence på CES 2018

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *