xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Danske MyDefence skal udvikle anti-droneteknologi med Lockheed Martin Danske MyDefence skal udvikle anti-droneteknologi med Lockheed Martin
Den danske forsvarsvirksomhed MyDefence Communication har indgået et samarbejde med amerikanske Lockheed Martin, som er producenten bag Danmarks kommende F-35 kampfly. MyDefence Communication udvikler... Danske MyDefence skal udvikle anti-droneteknologi med Lockheed Martin

Den danske forsvarsvirksomhed MyDefence Communication har indgået et samarbejde med amerikanske Lockheed Martin, som er producenten bag Danmarks kommende F-35 kampfly.

MyDefence Communication udvikler løsninger til at bekæmpe ulovligt brug af kommercielle droner, og netop denne teknologi har Lockheed Martin fået øjnene op for at kombinere med deres egen drone Indago UAS, der er udviklet til bl.a. politi og beredskab.

I takt med den teknologiske udvikling er kommercielle droner blevet billigere og mere tilgængelige, hvilket også har medført, at flere anvender dem til ulovlige formål. Den nordjyske virksomhed har i stigende grad mærket til denne tendens og kunderne efterspørger anti-drone teknologi, som kan anvendes til hurtigt og effektivt at imødegå disse udfordringer. Administrerende direktør i MyDefence, Christian Steinø, udtaler:

”Gennem det sidste år har vi bemærket et stigende behov hos vores kunder til ikke kun at detektere og neutralisere droner, men også til at finde en måde hvorpå droneoperatøren kan retsforfølges”,

Både i Danmark og i udlandet oplever lufthavne store problemer med droner, som er til fare for flysikkerheden. De amerikanske luftfartsmyndigheder modtager årligt mere end 1.200 henvendelser om ulovligt brug af droner ved de amerikanske lufthavne. Også i Danmark og Sverige har der været eksempler på dette, og den store udfordring skyldes, at det svært at lokalisere gerningsmændene, da lufthavnene geografisk favner et stort område, samt at den fornødne teknologi ikke tidligere har været tilgængelig.

Det vil Lockheed Martin og MyDefence komme til livs ved at slå kræfterne sammen i udviklingen af en ny banebrydende teknologi, som kan bruges af myndighederne til autonomt at lokalisere droneoperatører og sikre bevismateriale, som kan anvendes i et retsligt efterspil.

Systemet udviklet af MyDefence hedder KNOX og er et anti-drone alarmsystem, som analyserer signaler fra droner i et udvalgt område. Når en drone identificeres sætter KNOX-systemet autonomt en Lockheed Martin drone i luften for at lokalisere droneoperatøren og sikre bevismateriale om gerningsmanden, gennem f.eks. billed- og videomateriale.

Kombinationen af KNOX-systemet og Lockheed Martins Indago drone gør det muligt for myndigheder at reagere hurtigt på en trussel, selv i så store områder som en lufthavn, hvor lufthavnsvagter eller politi er udfordret med at finde frem til gerningsmanden i tide. Teknologien kan ligeledes anvendes ved offentlige arrangementer, som f.eks. koncerter eller festivaler, samt ved skoler, fængsler og kritisk infrastruktur.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *