xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
DARPA annoncerer Aerial Dragnet drone monitoreringsprogram DARPA annoncerer Aerial Dragnet drone monitoreringsprogram
Det amerikanske agentur for avancerede forsvarsprojekter – U.S. Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) har i denne uge annonceret, at de søger forslag til... DARPA annoncerer Aerial Dragnet drone monitoreringsprogram

Det amerikanske agentur for avancerede forsvarsprojekter – U.S. Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) har i denne uge annonceret, at de søger forslag til deres Aerial Dragnet program, som et er nyt initiativ, der søger at få udviklet teknologi til overvågning af droneaktivitet i større byer.

Forskningsprogrammet søger at kortlægge lavtflyvende droner, som flyver i det urbane, ved brug af innovativ teknologi, som kan levere vedholdende overvågning i et større område, melder det amerikanske forsvarsagentur i en udtalelse.

Nærmere bestemt søger man efter innovative teknologier, der kan levere en konstant overvågning af alle UAS, som opererer under 300 meters højde i en storby.

Forsvarsindustri.dk har tidligere været i kontakt med den danske virksomhed MyDefence Communication, som udvikler Counter-UAV produkter, som kan overvåge og imødegå truslen fra droner.

MyDefence’ løsninger kan detektere, identificere og imødegå trusler fra kommercielle droner, som blandt andet kan udnyttes til rekognoscering, spionage, indsmugling af varer i fængsler eller over grænser, samt til biologisk krigsførelse.

Behovet for et omfattende overvågningssystem bliver stadig større, i takt med at droner bliver billigere, mere effektive og nemmere at flyve. DARPA uddyber dette i en pressemeddelelse:

Amerikanske styrker vil i stigende grad blive udfordret af behovet for hurtigt at kunne detektere og identificere disse enheder – særligt i urbane områder, hvor line-of-sight er begrænset og hvor mange objekter muligvis bevæger sig med samme hastigheder.

Selvom Aerial Dragnet programmet har fokus på at beskytte militære tropper i en oversøisk forstand, kan systemet ligeledes finde civile applikationsmuligheder til at hjælpe med at beskytte indenrigs i USA mod terrortrusler, som anvender droner til f.eks. at bære kemiske agenter eller eksplosiver.

DARPA nævner specifikt, at man forestiller sig et netværk, bestående af en lang række enheder, der hver især kan overvåge et område på størrelse med et nabolag i en storby. Man er også rimelig klar på hvilke særlige urbane udfordringer, det kommende system skal kunne løse.

Ved at bruge sensorteknologier, der kan se over og imellem bygninger, vil overvågningsenhederne kunne spore UAS, selv når fartøjet forsvinder ud af syne, omkring hjørner eller bag andre konstruktioner, skriver DARPA.

The Aerial Dragnet program søger derfor nu efter virksomheder og teams med ekspertise inden for sensorer, signalprocessering og autonome netværk.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *