xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
DARPA: En sværm af små ‘Gremlins’-droner på vej DARPA: En sværm af små ‘Gremlins’-droner på vej
DARPA har annonceret, at det har tildelt en fase 1 kontrakt for dets ’Gremlins’-program, som søger at udvikle innovative teknologier og systemer, med det... DARPA: En sværm af små ‘Gremlins’-droner på vej

DARPA har annonceret, at det har tildelt en fase 1 kontrakt for dets ’Gremlins’-program, som søger at udvikle innovative teknologier og systemer, med det formål at skabe små mini-droner, der kan bruges i taktisk øjemed, og som tilmed kan hentes ned igen – og dermed bruges igen til andre opgaver.

Sådanne systemer, også kaldet Gremlins, vil kunne anvendes med en blanding af missionsklargjorte payloads, som er i stand til at generere en række af effekter på en distributeret og koordineret måde. En sværm af små droner, som vil være i stand til at udføre taktiske missioner vil kunne give det amerikanske forsvar mulighed for øget operationel fleksibilitet ved en lavere pris end muligt med konventionelle, monolitiske platforme.

Fase 1 kontrakten er blevet tildelt til fire teams, vis forslag dækker et bredt spektrum af tekniske vinkler til udfordringerne ved en sådan løsning. Aktørerne består af:

  • Composite Engineering, Inc.
  • Dynetics, Inc.
  • General Atomics Aeronautical Systems, Inc.
  • Lockheed Martin Corporation

DARPAs program manager, Dan Patt, udtaler:

Vi har samlet en motiveret gruppe af researchere og udviklere, som vi tror på, vil kunne gøre et stort fremskridt i udviklingen af Gremlins’ vision om at levere distribueret luftbårne kapabiliteter på en robust, responsiv og konkurrencedygtig måde.

Fase 1 af Gremlins programmet er designet til at bane vejen for en proof-of-concept demonstrator, som kan validere et in-air tilbagehentningskoncept. Det bliver interessant at følge udviklingen med netop denne type droner, da vi forsat mangler at se taktiske mini-droner i kamp, som kan varetage alsidige opgaver på koordineret vis.

Det forventes at en enkelt Gremlins-drone vil være i stand til at blive genbrugt op til 20 gange.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *