xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Funding til research i formskiftende materiale Funding til research i formskiftende materiale
Det amerikanske luftvåben er nu begyndt at finansiere research på Cornell University, som kan føre til udviklingen af en miniature, formskiftende drone, som er i... Funding til research i formskiftende materiale

Det amerikanske luftvåben er nu begyndt at finansiere research på Cornell University, som kan føre til udviklingen af en miniature, formskiftende drone, som er i stand til at scanne og detektere omgivelserne – både til vands og i luften. Multi-dronen kommer til at have vinger lavet af delvist af et silikone kompositmateriale, samt af metal, en kombination der tillader fleksibilitet og fasthed.

Ilse Van Meerbeek, en maskiningeniørstuderende på Cornell University, arbejder på projektet med udviklingen af en drone som skal anvende denne teknologi. Hun udtaler:

Den kan flyve gennem luften og derefter forkorte sine vinger og dykke ned i vandet. Uden denne evne ville dens vinger gå i stykker.

formskiftende materialeDet formskiftende materiale er blevet beskrevet af projektgruppen fra Cornell. Forskerholdet sagde kompositten blev skabt ved at dyppe siliconecelleplasten i det smeltede metal og derefter anbringe det i et vakuum, så metallet suges ind skummets porer, efter al oxygen er fjernet.

Resultatet af deres research er ret enestående, da materialet ikke alene kan skifte form og figur, men det er mildest talt i stand til at samle sig selv igen og ’hele’ sig selv.

Det amerikanske luftvåben er interesserede i denne type teknologi, fordi de ønsker at være i stand til at udvikle vinger til små fly og droner, som kan skifte form. At være i stand til at gøre dette uden bevægelige dele er tiltalende, fordi der er færre dele som kan gå i stykker.

Forskerne bag teknologien fortæller endvidere, at hvis to stykker af materialet er anbragt side om side og bliver opvarmet, så smelter metalet og fusionerer delene sammen igen, med kun et meget lille tab i mekanisk styrke. Dette gør det attraktivt at arbejde med, da det rummer mange muligheder for mange platforme på tværs af industrier, som kan anvende til det formskiftende metal til at forbedre udviklingen af mekaniske delkomponenter.

Særligt de forsvarsmæssige applikationsmuligheder er mange med denne unikke teknologi, som kan komme til at redefinere, hvordan man udvikler forsvarsmateriel i fremtiden.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *