xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Insitu droner til den amerikanske kystvagt Insitu droner til den amerikanske kystvagt
Insitu har bekræftet, at de skal levere droner af typen ScanEagle til den amerikanske kystvagt, som som har indkøbt de fornødne services gennem en... Insitu droner til den amerikanske kystvagt

Insitu har bekræftet, at de skal levere droner af typen ScanEagle til den amerikanske kystvagt, som som har indkøbt de fornødne services gennem en eksisterende kontrakt, som Naval Air Systems Command har stået for.

Den oprindelige indkøbsaftale lød på USD 4,5 mio. og inkluderer operation, integration, vedligeholdelse og professionel sparring. Den samlede ordre kan potentielt nå op på en værdi af USD 12,3 mio., hvilket vil omfatte optioner for udsendelse af og data fra prototyper af samme klasse af droner, som strækker sig over en periode på tre år. Kystvagten har selvfølgelig fuldt ejerskab over alle overvågningsdata som indsamles.

Den amerikanske kystvagt har igennem flere år testet de operationelle rammer for anvendelse af droner, herunder ScanEagle, i deres daglige virke. Den seneste demonstration med ScanEagle var en simuleret search and rescue (S&R) øvelse tilbage i juli 2015. Insitu blev opkøbt af Boeing tilbage i 2008, og udvikler en lang række populære platforme til efterretninger, overvågning og rekognoscering (ISR). Ryan M. Hartman, Insitus CEO udtaler:

Insitu er stolt af at være de første UAS ISR leverandør, som skal understøtte [den amerikanske] kystvagt

ScanEagle har en imponerende track-record over succesfulde demonstrationer og tests, hvilket har været årsagen til, at den amerikanske kystvagt fandt ScanEagle det naturlige valg til at maksimere effektiviteten i deres opgave. Særligt forventes dronen at blive anvendt til S&R-missioner samt til at fange illegal import af narkotika.

ScanEagle dronetest i Danmark

ScanEagle-dronen havde desuden dets danske jomfrurejse tilbage i Maj 2015, hvor HCA Airport lagde sted til, mens UAS Denmark stod for arrangementet med en større drone-konference.

Konferencen i lufthavnen kulminerede nemlig, da den verdenskendte amerikanske flyproducent Boeing sendte dronen ScanEagle i vejret til en såkaldt Beyond Visual Line of Sight-testflyvning.

Det betyder, at den ubemandede drone fløj uden for synsvidde fra det sted, den blev afsendt. Og det er første gang nogensinde, at det sker i civilt dansk luftrum. Ved landing anvendes der den patenterede SkyHook, som fanger dronen in-flight, så man sikkert kan få dronen tilbage på jorden. Se demonstrationsvideo nedenfor. Lufthavnsdirektør Christian Berg udtalte tilbage i 2015:

– Det er jo kulminationen på flere års hårdt arbejde, siden vi startede drone-testcenteret UAS Denmark herude og samarbejdet med Boeing, men det er også startskuddet på en fremtid, hvor potentialet for teknologisk udvikling og arbejdspladser er kæmpe stort.

Boeing og UAS Denmark indgik et officielt partnerskab tilbage i marts 2015.

Video af ScanEagle med SkyHook

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *