xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
ISR drone tracker andre droner in-air ISR drone tracker andre droner in-air
Octopus ISR udvikler payloads til droner samt kommunikationssystemer til droner, og de har netop udgivet en video, hvori de demonstrerer, hvordan en af deres... ISR drone tracker andre droner in-air

Octopus ISR udvikler payloads til droner samt kommunikationssystemer til droner, og de har netop udgivet en video, hvori de demonstrerer, hvordan en af deres payloads kan ’tracke’ droner fra luften.
ISR drone trackingI video ses en Penguin C drone, som automatisk sporer en anden fixed-wing UAV. Videoen blev taget på moderselskabets UAV Factory lukkede testluftrum.

Penguin C – en fixed-wing UAV med et vingefang på 3,3 meter og en enkelt-cylindret motor – var udstyret med en Epsilon EO HD gimbal med en Hitachi DI-SC120R sensor og onboard billedbprocessering.

Flyvende ved høj hastighed, og i en højde af 400m, er det lykkedes den at spore sit mål, som fløj i en højde af 300m.

Det interessante er, at hvad der førhen var anset som teknologi, der var forbeholdt forsvaret, nu begynder at blive tilgængeligt for almindelige forbrugere. Prisen på payloaden vides ikke, men teknologien er tilgængelig, så alle med midlerne til det, kan udstyre sin fixed-wing med en payload, der omdanner den til en rekognosceringsdrone. Dette rummer mange applikationsmuligheder – både for droneentusiaster, men også for personer, med mindre humane intentioner.

Videoen af Octopus ISR kan ses nedenfor:

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *