xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MyDefence indgår partnerskab med Boeing (BDS) MyDefence indgår partnerskab med Boeing (BDS)
Den nordjyske virksomhed MyDefence stormer i øjeblikket frem, og har netop indgået deres tredje store partnerskab inden for et år – denne gang med... MyDefence indgår partnerskab med Boeing (BDS)

Den nordjyske virksomhed MyDefence stormer i øjeblikket frem, og har netop indgået deres tredje store partnerskab inden for et år – denne gang med Boeing Defense, Space & Security (BDS).

Tidligere på året indgik MyDefence et samarbejde med Lockheed Martin ift. integration af Lockheeds Indiago drone i MyDefence’ Counter-UAV platform for rapid response. Også sidste år var den danske forsvarsproducent på verdenskortet og indgik bl.a. samarbejde med Airbus Defence & Space og OpenWorks.

Det seneste samarbejde indgået med Boeing BDS, vil gøre det muligt for den amerikanske forsvarsproducent at anvende MyDefence til at udvikle højtteknologiske produkter og varetage forsknings- og udviklingsaktiviteter på forsvarsprojekter.

En udfordring for næsten alle store virksomheder er manglende agilitet, og dette gør sig ligeledes gældende for forsvarsproducenter. Boeing har derfor øjnet muligheder ved at kunne indgå partnerskab med en mindre virksomhed, som hurtigt kan omstille sig og som har ekspertise inden for nye, eksotiske teknologier.

MyDefence CEO, Christian Steinø, udtaler i pressemeddelelsen:

BDS har præsenteret MyDefence med en interessant mulighed for samarbejde inden for vores ekspertiseområde, og vi er begejstrede over samarbejdet og ser frem til at arbejde tæt sammen [med Boeing]

Interessen for MyDefence’ har den seneste tid været stor, særligt ift. deres Counter-UAV teknologi, som har kunne konkurrere på internationalt niveau. Den danske forsvarsproducent blev bl.a. udtrukket til at deltage i en DARPA konkurrence, hvor de i USA kunne fremvise deres løsninger mod truslen fra kommercielle droner.

Læs den officielle pressemeddelelse om samarbejdet mellem Boeing og MyDefence her.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *