xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MyDefence og Airbus i samarbejde om elektronisk forsvar MyDefence og Airbus i samarbejde om elektronisk forsvar
Danske MyDefence Communication og Airbus Defence & Space har indgået en samarbejdsaftale til udvikling af elektroniske forsvarssystemer til at imødegå truslen fra små kommercielle... MyDefence og Airbus i samarbejde om elektronisk forsvar

Danske MyDefence Communication og Airbus Defence & Space har indgået en samarbejdsaftale til udvikling af elektroniske forsvarssystemer til at imødegå truslen fra små kommercielle droner og vejsidebomber (IEDs).

Begge virksomheder har fornylig underskrevet en samarbejdsaftale, hvor de to forsvarsproducenter slår kræfterne sammen i kampen mod harmfuld brug af droner, IEDs og i udvikling af avancerede elektroniske forsvarssystemer til kampfly.

Mens Airbus’ teknologi kan anvendes til detektion af langdistancemål, har MyDefence specialiseret sig i kort og mellemlang detektion, og producenterne komplementerer derfor hinanden på et fælles forretningsområde som er i hastig vækst, og som i stigende grad efterspørges.

Thomas Müller, CEO i Airbus Electronics and Border Security (EBS), udtaler bl.a. i deres pressemeddelelse:

MyDefence’ højtydende teknologi passer ideelt i vores produktportefølje af verificerede elektroniske forsvarsløsninger. Sammen med deres højtmotiverede team og deres omstillingsparathed i dette marked, skaber de optimale forhold for at udvikle en fælles forretning.

airbus-defenceDet fælles Counter UAV system, som vil blive udbudt, kommer til at have et modulært og skalérbart design, og vil desuden kunne anvendes med mange forskellige typer sensorer, herunder kamera, radarsystemer og RF detektorer, som kan detektere mål i op til 10 km.

Christian Steinø, CEO i MyDefence Communication, udtaler:

Counter UAV markedet er mangfoldigt, hvor kunder i den ene ende af skalaen kun efterspørger kort og mellemlang detektion, mens kunder i den anden ende leder efter stationære langdistance systemer med ’hard kill’ kapabilitet.

Begge forsvarsproducenter vil være at finde på kommende events, herunder AOC i Washington og CES Las Vegas i 2017. Du kan læse mere om begge virksomheder i nedenstående pressemeddelelse.

Airbus og MyDefence Pressemeddelelse

Airbus_MyDefence

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *