xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Northrop Grummans next-gen Tern drone passerer milepæl Northrop Grummans next-gen Tern drone passerer milepæl
Northrop Grumman har gennemført to kritiske designreviews i deres Tern droneprogram, som er et projekt, hvor forsvarsvirksomheden samarbejder med DARPA (U.S. Defense Advanced Research... Northrop Grummans next-gen Tern drone passerer milepæl

Northrop Grumman har gennemført to kritiske designreviews i deres Tern droneprogram, som er et projekt, hvor forsvarsvirksomheden samarbejder med DARPA (U.S. Defense Advanced Research Projects Agency), i forbindelse med udviklingen af næste generations vertical lift droner.

Tern dronen vil kunne anvendes på maritime platforme til efterretnings-, overvågnings, og rekognosceringsmissioner (ISR) samt til strike missioner. Den taktiske Tern drone er designet og konfigureret til at flyve både vertikalt og horisontalt (se video neden for).

Tern-Northrop-Grumman-forsvarsindustriNorthrop Grummans ingeniører har gennemført et kritisk designreview for dronens General Electric motor i medio oktober, og har efterfølgende gennemført review af dets management system. Seneste milepæl for projektet er godkendelse af hardware og software arkitekturen, som tillader dronen at transitionere fra vertikal til horisontal flyvning efter den har lettet.

Med godkendelse af Tern designet er Northrop Grumman overbeviste om, at de snart vil være i stand til at demonstrere deres seneste droneteknologi. Program manager ved Northrop Grumman, Bob August, udtaler i en pressemeddelelse:

Terns unikke kombination af hastighed, evne til langtids- og langdistanceflyvning, vil give [den amerikanske] flåde og marinekorpset en kosteffektiv, transformativ evne til at foretage ISR, light strike missioner og andre missioner til søs, med en rækkevidde over 600 nautiske mil.

Northrop Grumman forventer at kunne demonstrere deres næste generations drone i 2018. Annonceringen af dette kommer i kølvandet på DARPAs annoncering af, at de vil rejse funding til endnu et fartøj i projektet. Talsmænd siger, at tilføjelsen af endnu et fartøj vil strømline programmet og tillade industripartnere mere frihed til at eksperimentere med forskellige payloads og for forskellig operationelt brug.

Video af Tern drone

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *