xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Predator B UAV tracker ballistiske missiler i test Predator B UAV tracker ballistiske missiler i test
General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) har meddelt, at de via en kontrakt med Missile Defense Agency (MDA), har udført en missilsporingstest med en... Predator B UAV tracker ballistiske missiler i test

General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) har meddelt, at de via en kontrakt med Missile Defense Agency (MDA), har udført en missilsporingstest med en Predator B, som en del af øvelsen Pacific Dragon (PD), som blev afholdt d. 26. til 28. juni ud for kysten af Pacific Missile Range Facility (PRMF) i Kauai, Hawaii.

Pacific Dragon er et trilateralt Ballistic Missile Defense (BMD) tracking-begivenhed mellem den amerikanske flåde, det japanske Maritime Self Defense Force og den sydkoreanske flåde. Den biennale øvelse fokuserer på at forbedre taktisk og teknisk koordinering mellem deltagerne, herunder at opfange, spore og rapportere ballistiske mål.

To Predator B RPAS udstyret med Raytheon Multi-spectral Targeting Systems-B (MTS-B) Elektro-optisk infrarød (EO/IR) kanontårne blev brugt til at opfange og spore et ballistisk missil (BM) som mål, som led i et løbende program med MDA. Predator B dronen tog også del i øvelser med fartøjer fra den amerikanske flåde. Linden Blue, CEO, GA-ASI, udtaler:

Testen fremskaffede værdifulde data i vores løbende bestræbelser på at udvikle et effektivt luftbåren missilforsvars kapabilitet.

En teknologisk avanceret derivat af den kampprøvede Predator drone, multi-mission Predator B / MQ-9 Reaper, som har en lang udholdenhed, mellem til højtflyvende RPA, der kan bruges til overvågning, rekognoscering, og overvågningsmissioner – Intelligence, reconnaissance og surveillance (ISR).

Den nuværende luftfartøjskonfiguration har en omfattende sprængladningskapacitet og er drevet af en Honeywell turboprop motor med en højde på over 45.000 fod. Den er i øjeblikket i brug hos det amerikanske luftvåben, U.S. Department of Homeland Security, NASA, og en række NATO-lande.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *