xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Predator C Avenger får bedre ISR Predator C Avenger får bedre ISR
En Predator C Avenger drone er blevet testet med nye avancerede elektro-optiske, infrarøde sensorer som øger dronens evne til at overvåge og foretage rekognoscering... Predator C Avenger får bedre ISR

En Predator C Avenger drone er blevet testet med nye avancerede elektro-optiske, infrarøde sensorer som øger dronens evne til at overvåge og foretage rekognoscering fra væsentlige stand-off distancer.

General Atomics Aueronautical Systems har udtalt, at MS-177 sensoren fra UTC Aerospace Systems er teknisk mere avanceret og samtidig mindre omkostningsfuld end SYERS 2, som bl.a. anvendes på U-2 flyene.

MS-177 sensoren er et syv-bands multi-spektralt system, som kan opgraderes til et 10-band system for at øge detektion af fjendtlige mål og med maritime applikationer. CEO fra General Atomics Aeronautical Systems, Linden Blue, udtaler:

Avenger og MS-177 leverer game-changing muligheder, som dramatisk kan ændre den måde vi indsamler efterretninger, overvåger og rekognoscer landskaber.

Gennem de syv statsfinansierede testflyvninger har Predator C Avenger indsamlet billeder i meget høj opløsning af landbaserede objekter med MS-177 sensoren i højder op til 37.000 fod over havets overflade.

En Predator C Avenger udstyret med MS-177 tilfører strategiske ISR-evner til en brøkdel af omkostningerne ved andre ISR indsamlingsplatforme, og tilbyder højresolutionsbilleder fra væsentlige distancer, som dermed øger situational awareness.

General Atomics går med planer om at påbegynde testflyvninger af en forbedre Avenger drone i oktober, som vil kunne drage endnu større fordel af den avancerede MS-177 sensor, og som vil kunne øge dets operationelle evne yderligere.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *