xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Puma AE UAS anvendes på amerikansk destroyer Puma AE UAS anvendes på amerikansk destroyer
AeroVironment, Inc. har annonceret, at den amerikanske flåde har afprøvet og deployeret virksomhedens RQ-20B Puma small UAS ombord på et Flight I Guided Missile... Puma AE UAS anvendes på amerikansk destroyer

AeroVironment, Inc. har annonceret, at den amerikanske flåde har afprøvet og deployeret virksomhedens RQ-20B Puma small UAS ombord på et Flight I Guided Missile Destroyer (DDG Class). Nogle af disse øvelser omfattede brugen af AeroVironments autonome system til at generhverve dronen om bord på et skib. Den amerikanske flåde udsendte en rapport fra den Arabiske Golf, der beskriver, hvordan Puma AE også bliver anvendt på Navy Patrol Craft.

Efter gennemførelse af en Puma AEs efterretnings-, overvågnings- og rekognosceringsmission (ISR), sørger AeroVironments generhvervelsessystem – Precision Recovery System – for den selvstyrende generhvervelse af luftfartøjet, vel og mærke, uden at afbryde skibets drift. Fordi Puma AE også er designet til at lande og flyde på vand, kan operatørerne vælge at generhverve den fra havet – skulle forudsætningerne for missionen diktere dette.

I stedet for at kræve eksterne operatører, indtager AeroVironments Precision Recovery System et lille footprint og kan styres og betjenes af medlemmer af skibets besætning. Det transporteres i taktisk emballage, der kan bæres håndholdt ombord og let overføres fra et skib til et andet. Kirk Flittie, VP og general manager for AeroVironments Unmanned Aircraft Systems (UAS) forretningsområde udtaler:

Vores Precision Recovery System udvider Puma AEs kapabilitet til at støtte maritime operationer. Denne løsning bygger også på AeroVironments omfattende operationelle erfaring med små UAS til at give den amerikanske flåde en billig, håndopsendt kapabilitet, optimeret til barske miljøer.

Puma AE kan opsendes og generhverves meget hurtigt. Dronen har et ophæng til payload, der leverer højkvalitets elektro-optisk (EO) og infrarøde (IR) billeder og avender AeroVironments sikre Digital Data Link (DDL). Disse funktioner forbedrer situational awareness for skibet og til besætningen, der bærer deres egen fjernvideo terminal – Pocket DDL – under indsejling og støtte eller til andre missioner. Flittie udtaler desuden:

Puma AEs evne til at operere fra en bred vifte af overfladefartøjer sikrer hurtig rekognosceringskapabilitet, der hjælper vores kunder med at operere mere sikkert og effektivt og fortsætte med beslutsomhed.

AeroVironment udviklede Puma AE-systemet til at konkurrere om, og vinde, en 2008 United States Special Operations Command (USSOCOM) konkurrencedygtig protokol. Efterfølgende leverede de systemet til den amerikanske flådes Expeditionary Combat Command Coastal Riverine Forces, den amerikanske hærs konvoj og landbaserede støttetropper samt US Marine Corps. Senest erhvervede søværnet Puma AE-systemer til brug ombord Patrol Craft, og man har ligeledes deployeret dem ombord på et af den amerikanske flådes Expeditionary Fast Transport (T-EPF) skibe til støtte for operationer i forbindelse med ulovlig handel i Caribien. Puma AE er endvidere deployeret af flere internationale partnere.

Det amerikanske forsvarsministerium har for nylig etableret betegnelsen RQ-20B for blok 2 Puma AE lille UAS. Blok 2 Puma AE-systemet inkluderer et mere kraftfuldt og lettere fremdriftssystem, med lettere og stærkere skrog, langholdbart batteri, præcisions inertinavigationssystem og en forbedret brugergrænseflade.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *