xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Tern SideArm både affyrer og tilbagebringer droner Tern SideArm både affyrer og tilbagebringer droner
Tern SideArm, som er et projekt mellem the US Office of Naval Research (ONR) og det amerikanske militærs udviklingsafdeling DARPA, har netop offentligtgjort en demonstrationsvideo... Tern SideArm både affyrer og tilbagebringer droner

Tern SideArm, som er et projekt mellem the US Office of Naval Research (ONR) og det amerikanske militærs udviklingsafdeling DARPA, har netop offentligtgjort en demonstrationsvideo af deres nye system, som både kan affyre og sikkert tilbagebringe droner i luften.

Når et luftfartøj skal lande og lette et sted midt på havet, kræver det som regel et hangarskib af en rimelig størrelse. Men skibe med en længde på flere hundrede meter er meget omkostningsfulde at producere og ikke mindst vedligeholde.

I disse år, hvor USA i stadig højere grad benytter sig af unmanned aerial vehicles (UAV) er militæret på udkig efter bedre og billigere måder at affyre og tilbagebringe droner, så de kan genanvendes hurtigst muligt.

Tern SideArm er en mulig løsning på dette, for den kan nemlig både affyre droner og fange dem igen, når de skal lande. Det væsentlige ved SideArm er, at det både kan lade sig gøre til lands og til søs, som det også fremgår af demonstrationsvideoen neden for fra DARPA.

I videoen demonstrerer DARPA, hvordan en UAV sikkert tilbagebringes, og det fungerer ved, at en en krog fanger dronen, som herefter gribes af et sikkerhedsnet, for at undgå skader mod fartøjet.

Ifølge DARPA kan SideArm fange ubemandede fartøjer, der vejer op til 500 kg i fuld hastighed, hvilket giver en stor grad af fleksibilitet for droneoperatørerne.

Drone-fangeren kan monteres på både skibe, lastbiler og faste baser og har en størrelse svarende til en 20 fods container.

 

Video af Tern SideArm

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *