xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Tyskland skal bruge Heron 1 droner i Mali Tyskland skal bruge Heron 1 droner i Mali
Airbus Defense and Space skal levere Heron 1 overvågningsdroner til det tyske militær, til deres indsats i Mali, som led i en FN-fredsbevarende mission.... Tyskland skal bruge Heron 1 droner i Mali

Airbus Defense and Space skal levere Heron 1 overvågningsdroner til det tyske militær, til deres indsats i Mali, som led i en FN-fredsbevarende mission.

De omtalte Heron 1 ubemandede luftfartøjer (UAS) vil blive udlejet af Israel Aerospace Industries og leveret af Airbus. Thomas Reinartz, leder af salg for ubemandede systemer hos Airbus, udtaler:

En stor succesfaktor for denne nye opgave er vores erfaringer fra mere end 2.300 missioner fra Afghanistan. Der har vi bevist vores pålidelighed til den fulde tilfredshed af vores kunder – med en tilgængelighed på mere end 95 procent.

Aftalen om leasing af Heron 1 droner og tilhørende support kom fra German Defense Procurement Agency BAAInBw, og dækker den indledende 15-måneders indsættelse af tyske soldater i Mali, som begynder i november.
Mali kæmper med Tuareg-oprører og militante islamister.

IAI Heron 1 er en medium højtflyvende, langudholdenheds drone. Den har en maksimal hastighed på 209 kilometer i timen, samt en rækkevidde på 349 kilometer og kan bære en payload på 249 kg.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *