xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
U.S. Navy tester MQ-4C Triton drone U.S. Navy tester MQ-4C Triton drone
Den amerikanske flåde har annonceret, at de fornylig har testet to nøglepunkter for Triton Unmanned Air System (UAS) projektet, som er med til at... U.S. Navy tester MQ-4C Triton drone

Den amerikanske flåde har annonceret, at de fornylig har testet to nøglepunkter for Triton Unmanned Air System (UAS) projektet, som er med til at styrke deres flådeoperationer.

Ved testen udvekslede MQ-4C Triton og P-8A Poseidon for første gang succesfuldt full-motion videooptagelser via Common Data Link (CDL), som er med til at markere endnu en milepæl om interoperability for projektet.

Testen demonstrerede Tritons evner til at tracke et mål med dets elektro-optiske / infrarøde kamera, som styrker dronens situational awareness for det distancerede P-8 crew. Daniel Papp, teamleader for Triton-testen udtaler:

I et operationelt miljø ville dette muliggør P-8 crewet at blive familiære med en personer af interesse endnu før crewet ankommer til deres station.

MQ-4C Tritons evner til at indsamle vedvarende efterretninger, overvågning og rekognoscering (intelligence, surveillance & reconnaissance – ISR) inden for en radius af 2.000 nautiske mil, vil muliggøre, at P-8A fartøjet at kunne fokusere på dets primære, kernemission. Den amerikanske flåde har tidligere annonceret, at de større omfang vil integrere Global Hawk og Triton dronerne i deres missioner for at skabe bedre ISR kapabiliteter.

Sidste uge markerede desuden fuldførelsen af Tritons første heavy-weight flyvning, som i høj grad vil ekspandere Tritons estimerede tid på stationen. Triton opereres i en højde af 20.000 fod i en heavy-weight konfiguration, og under evalueringstesten fuldførte den alle sine opgaver successfuldt. I en anden test afprøvede man samme setup, men hvor man opererede Triton dronen i 30.000 fods højde. Daniel Papp tilføjer følgende:

Heavy-weight konfigurationen vil gøre det muligt for Triton at realisere sin lange opholdstid og indtage rollen som flådens øje, der aldrig blinker.

Triton er designet til at flyve længerevarende missioner i op til 24 timer i højder der overstiger 16 kilometer, som tillader at systemet kan monitorere over tre millioner kvadratkilometer ocean og landmasse på samme tid. Det samlede budget for Triton projektet er 12,77 mia. USD.

Siden dets undfangelse i 2013, hvor den første testflyvning blev foretaget, har dronen fløjet mere end 455 timer. Den amerikanske flåde vil forsætte med at teste Triton-dronen op indtil den er indfaset i år 2018.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *