xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Bell Textron laver AH-1Z helikoptere til Pakistan Bell Textron laver AH-1Z helikoptere til Pakistan
Den amerikanske flåde har tildelt den Texas-baserede luftfartsproducent, Bell Textron, en kontrakt på at skulle supplere dets nyeste AH-1Z kamphelikoptere til det pakistanske forsvar.... Bell Textron laver AH-1Z helikoptere til Pakistan

Den amerikanske flåde har tildelt den Texas-baserede luftfartsproducent, Bell Textron, en kontrakt på at skulle supplere dets nyeste AH-1Z kamphelikoptere til det pakistanske forsvar.

Islamabad kommer til at modtage i alt ni AH-1Z Vipers sammen med ni auxiliary fuel kits, som en del af aftalen på i alt USD 170 mio., som er kommet i hus gennem U.S. Foreign Military Sales programmet. Helikopterne vil blive bygget på Bell Textrons faciliteter ved Fort Worth og Amarillo i Texas.

AH-1Z Viper helikopteren, er den seneste variant af det amerikanske marine corps ikoniske AH-1W Super Cobra kamphelikopter.

Kontrakt og leverance af AH-1Z helikopterne samt dertilhørende brændstofskits, vil blive overset af repræsentanter fra serviceprogrammet fra Naval Air Systems Command. Repræsentanter forventer at helikopterne vil være klar til eksport inden for de næste to år.

På nuværende tidspunkt er Pakistan den eneste udenlandske nation med planer om at flyve AH-1Z Viperen. Modellen har tidligere være tilbudt til både Polen og Tjekkiet, da begge lande er på udkig efter en afløser til deres nuværende legacy flåde af sovjet-era Mi-24 og Mi-35 kamphelikoptere.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *