xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Martin Aircraft og Avwatch indgår partnerskab om jetpacks Martin Aircraft og Avwatch indgår partnerskab om jetpacks
Martin Aircraft Company har indgået en formel allianceaftale med Avwatch Inc., til at udvikle det amerikanske first responder marked for Martin Jetpacks. Aftalen blev... Martin Aircraft og Avwatch indgår partnerskab om jetpacks

Martin Aircraft Company har indgået en formel allianceaftale med Avwatch Inc., til at udvikle det amerikanske first responder marked for Martin Jetpacks. Aftalen blev underskrevet mandag, udtalte New Zealand-baserede Martin i en redegørelse.

Avwatch er en amerikansk virksomhed, der udnytter innovative teknologier til at understøtte, forbedre og træne statslige organer på alle niveauer i intern sikkerhed og katastrofehåndtering.

De to selskaber vil arbejde sammen om at udvikle særlige kapaciteter til de nordamerikanske udryknings- og interne sikkerhedssektorer, som er nøglemarkeder for Martin Jetpack, udtaler virksomheden.

Martin Jetpack JetpacksAftalen vil også søge forsknings- og udviklingsmidler til fremtidige forbedringer af jetpack-udgaverne til at opfylde kravene for amerikanske udrykningshold.

Avwatch agter desuden at købe et antal bemandede og ubemandede jetpacks, udtaler Martin Aircraft.

Martin Aircraft har endeligt planer om at etablere en salgs- og marketingsmæssig tilstedeværelse ved Avwatchs Massachusetts hovedkvarter i USA.

Video af Martin Jetpacks

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *