xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Sverige tager Bell’s 429 helikoptere i brug Sverige tager Bell’s 429 helikoptere i brug
Bell Helicopter – en Textron virksomhed – melder om levering af deres 429 helikoptere til Sverige, som nu er taget i brug. De syv... Sverige tager Bell’s 429 helikoptere i brug

Bell Helicopter – en Textron virksomhed – melder om levering af deres 429 helikoptere til Sverige, som nu er taget i brug. De syv helikoptere bliver anvendt af det svenske politi og til search-and-rescue (SAR) missioner i landet.

Jakub Hoda, adm. direktør for Europa og Rusland i Bell Helicopter, udtaler:

Dette er den største Bell 429 flåde i Europa. Kunder i Europa har udvist stor interesse for Bell 429 til LEA operationer. Over en fjerdedel af de aktive Bell 429 i Europa i dag anvendes til para-offentlige missioner, som demonstrerer den overlegne performance [af helikopteren].

Bell helikopteren er en multi-anvendelige twin-engine helikopter som er produceret af Bell Helicopter og Korea Aerospace Industries. Den kan bære op til syv passagerer udover piloten, og den har en cruise hastighed på 150 knob og en rækkevidde på 390 nautiske mil.

Bell 429 helikopteren har et fuldt integreret glas cockpit, et avanceret drive system, og det bedste WAAS navigationssystem og IFR kapabilitet.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *