xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Thales Scorpion HMSD valgt til sydkoreanske helikoptere Thales Scorpion HMSD valgt til sydkoreanske helikoptere
Thales er blevet valgt til at udstyre sydkoreanske lette kamphelikoptere med Scorpion hjelmmonterede sigte og display system Helmet – Mounted Sight and Display –... Thales Scorpion HMSD valgt til sydkoreanske helikoptere

Thales er blevet valgt til at udstyre sydkoreanske lette kamphelikoptere med Scorpion hjelmmonterede sigte og display system Helmet – Mounted Sight and Display – også kendt som HMSD.

Den franske forsvarsproducent skal levere 400 stk. af Scorpion systemet, som forventes at blive installeret i de sydkoreanske helikopter i starten af 2020’erne, siger Thales i en udtalelse. Koreas lette kamphelikopter-program er repræsenteret af en flåde på 200 luftfartøjer.

Den primære kontraktudsteder er Korea Aerospace Industries, som har valgt Thales i en åben udbudskonkurrence. Selve størrelsen på kontrakten er dog ikke blevet afsløret endnu.

Thales scorpion HMSD system hjelmThales Scorpion systemet har HObIT tracking (Hybrid Optical-based Inertial Tracking), som er et tracking systemet, der giver operatøren større situational awareness ved pålideligt at levere fornødne informationer, når det er integreret i cockpittet.

Der er tale om det eneste tilgængelige full-color display på markedet, som bruger det samme display for både nat og dag, og som samtidig leverer en blød overgang mellem de to konfigurationer.

Scorpion systemet er fuldt ud kompatibelt med et hvilket som helst standard IR natkikkert.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *