BAE Systems leverer softwareopgradering til britisk flyvevåben BAE Systems leverer softwareopgradering til britisk flyvevåben
BAE Systems har leveret en syntetisk softwareopgradering til Eurofighter Typhoon simulator til det britiske flyvevåben (U.K. Royal Air Force – RAF). Softwareopgraderingen giver piloter... BAE Systems leverer softwareopgradering til britisk flyvevåben

BAE Systems har leveret en syntetisk softwareopgradering til Eurofighter Typhoon simulator til det britiske flyvevåben (U.K. Royal Air Force – RAF).

Softwareopgraderingen giver piloter mulighed for at indgå i simulationer over operationelle områder og miljøer, hvor Storbritannien på nuværende tidspunkt har et aktivt engagement.

Dette giver dermed de britiske piloter mulighed for at foretage rekognoscering af terrænet inden de udsendes til de pågældende områder.

Ingeniører fra BAE Systems air-crew training og syntetiske serviceteams har leveret en væsentlig og strengt nødvendig operationel opgradering af softwaren til Eurofighter Typhoon simulatorens cockpit i RAFs Conningsby og Lossiemouth.

Simulatorne giver særligt piloterne mulighed for at genskabe miljøerne i Irak og Syrien, hvor Typhoon FGR4 senest har været aktiv med supportmissioner over Fallujah i Irak.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *