xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Boeing søger aktindsigt i valg af nye kampfly Boeing søger aktindsigt i valg af nye kampfly
Flyselskabet Boeing tager nu de indledende skridt til et søgsmål mod det danske forsvarsministerium. Det skriver det amerikanske flyproducent på sin hjemmeside, melder både Ritzau... Boeing søger aktindsigt i valg af nye kampfly

Flyselskabet Boeing tager nu de indledende skridt til et søgsmål mod det danske forsvarsministerium.
Det skriver det amerikanske flyproducent på sin hjemmeside, melder både Ritzau og Danmarks Radio.

Debbie Rub, VP i Boeing Global Strike, melder følgende i en pressemeddelelse:

Danmark fortjener at få fuld indsigt i, om det har været en fair og transparant proces, der blev brugt til at udvælge landets fremtidige kampfly.

Den amerikanske flyproducent søger således aktindsigt hos forsvarsministeriet i sagens forløb omkring indkøb af nye kampfly. Det sker for at få adgang til alle materialer vedrørende den omfattende evalueringen af kampflyene og beslutningen om at vælge  Lockheed Martins F-35 fremfor Boeings F/A-18 Super Hornet.

Forsvarsministeriet bekræfter at Boeing kan få aktindsigt helt efter reglerne, og forsvarsminister Peter Christensen forklarer til DR:

Jeg hæfter mig ved, at vi har haft en meget grundig og transparent proces forud for det danske kampfly typevalg. Det har ført til en bred politisk aftale. Og det er jo naturligt, at der i forbindelse med en proces som denne kun er det firma, som vinder, som ender med at være tilfredse.

Da forsvarsministeriet skulle anbefale køb af nye kampfly faldt valget på F35 fra Joint Strike Fighter fra Lockhart Martin.
Altså blev det ikke Boeings F-18 Superhornet-kampfly. En beslutning, som selskabet mener, var et resultat af en fejlagtig evalueringsproces som til grund for beslutningen og indkøb af nye kampfly.

Boeing har tidligere gjort indsigelser mod forsvarsministeriets proces, fordi selskabet mente, at ministeriet havde udregnet en alt for høj pris for F-18-kampflyet. Hertil udtaler Debbie Rub fra Boeing:

Som vi sagde, da beslutningen var offentliggjort, tror vi at ministeriets evalueringer var fundamentant fejlagtige og upræcise i forhold til omkostningerne og egenskaberne ved F/A-18 Super Hornet.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *