xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
F-35 programmets levetid forlænges til 2070 F-35 programmets levetid forlænges til 2070
Generalløjtnant Chris Bogdan, der har kæmpet for F-35 programmet (Joint Strike Fighter) tilbage fra starten af programmet, da det var et mål for raseri... F-35 programmets levetid forlænges til 2070

Generalløjtnant Chris Bogdan, der har kæmpet for F-35 programmet (Joint Strike Fighter) tilbage fra starten af programmet, da det var et mål for raseri og latterliggørelse, fortalte reportere ved et pressemøde ved Pentagon, at de havde et ansvar for at levere de faktiske forhold til den amerikanske offentlighed, og  indsnævre, hvad han kaldte den enorme kløft mellem virkelighed af programmet og synspunkter fra dets kritikere.

Hvorfor var han så tvunget til at gøre sin sag bekendt i et rum fuld af journalister? Det er der et simpelt svar på: F-35 programmet er ofte hængt ud for sin officielle pris på mere end 1 billion USD. F-35 programmet er meget forsinket til dels pga. udfordringer med forvaltningen hos Lockheed Martin og til dels pga. utilstrækkelig kontrol fra Pentagons side – men det er den gamle historie fra fem år siden.

I dag lærte vi, at prisen på F-35 programmet er steget, men ikke på grund af problemer med programmet. Prisstigningen skyldes, at de tre amerikanske værn – Air Force, Navy og Marines – købere af tre versioner af F-35 kamflyet – har besluttet at strække levetiden for deres kampfly med yderligere seks år.

Ændring i budget for F-35 programmet

Flyvevåbnet forlænger levetid for hver F-35A kampfly med to år. Disse seks år vil få prisen på det samlede F-35 program til at stige, fordi de vil tilføje 1,6 millioner timer og seks års drift. Den gamle Selected Acquisition Report (SAR) skønnede en 55 årig service på F-35 – dvs. frem til år 2064 var estimeret til ca. 1,016 millard USD. Det nye 60-årige estimat – dvs. frem til år 2070 estimeres til 1,24 millard USD.

Den virkelige nyhed her er, at estimatet for fremskaffelse F-35 fly for de amerikanske værn i løbet af programmets levetid er reduceret totalt med $ 7,5 milliarder USD, og omkostningerne ved en F-35A faldt 1,8 millioner USD pr. enhed og F-35B og F-35C med omkring 1 million USD pr. enhed.

Vi havde reelle fald i reelle omkostninger i år. For et program, der har en tragisk fortid, er det ikke et dårligt år.

Det egentlige spørgsmål for Danmark er, om dette har nogen betydning for vores indkøb af nye kampfly, såfremt man beslutter at købe Lockheed’s Joint Strike Fighter, eller om det blot er ren merværdi, fordi service vil kunne opretholdes i længere tid.

Læs mere om Joint Striker programmets prisændringer

F-35-SAR15-Cost-Fact-Sheet-Public-Release

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *