xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Fremtidens 6. generations kampfly Fremtidens 6. generations kampfly
Northrop Grumman Corp., skaberen af B-2 Stealth Bomber og div. kampfly og droner, er den virksomhed, som det amerikanske luftvåben har valgt til at... Fremtidens 6. generations kampfly

Northrop Grumman Corp., skaberen af B-2 Stealth Bomber og div. kampfly og droner, er den virksomhed, som det amerikanske luftvåben har valgt til at levere deres kommende Long Range Strike Bomber, Måske bedre kendt som B-21 bombeflyet.

Til Super Bowl havde Northrop Grumman lavet en reklamefilm, som viser et koncept for et 6. generations kampfly – og de er ikke de eneste, der allerede nu leger med tanken om den næste generations af avancerede kampfly. Se videoen af Northrop Grummans koncept for et 6. generations kampfly her:

Ved en tidligere lejlighed har Chris Hernandez, Northrop Grummans Vice president for research, technologi og avancerede designs, afsløret at virksomheden har en vision med 6. generations kampfly, som bl.a. indebærer større kapacitet af våben, længere tid i luften, og større overlevelsesmuligheder.

De har hertil udgivet en artistisk rendering af deres vision med en 6. generations kampfly, som viser et fly, der mildest talt minder om en mini-udgave af deres kommende B-21 bombefly, men til forskel, ses det nye fly affyre en kraftig laserstråle, som er tiltænkt at skulle kunne uskadeliggøre modstanderes kampfly.

Sixth-generationa-fighter-concept-Northrop-NGAD-1

En af de helt store udfordringer med denne type våben, vil være varmestyring. Som Northrop’s president for aerospace, Tom Vice, gjorde opmærksom på, så opererer lasere ved 33% effektivitet – og det er når alt går godt. Der er derfor en voldsom mængde varme som skal afledes, og det vil blot være fra laserne. Dertil skal tilgodeses kampflyets power og thrust systemer, og så står man overfor en langt større udfordring. Kompleksiteten i at designe et sådan kampfly er til at genkende, særligt fordi det alt sammen skal være integreret på systemniveau, pga. krav om flyet skal kunne operere med lav observation – dvs. stealth.

boeing-sixth-generation-fighter

Hvis man ser på Boeing’s bud på et 6. generations kampfly, kan det tydeligt ses, at stealth har drevet designprocessen, mens Northrop Grumman’s mere synes at være en holistisk tilgang, hvor mange flere parametre er afgørende, herunder større payload kapacitet der bridger gappet mellem et kampfly og et bombefly, længere range, lav observerbarhed og med nye og avancerede våben til tæt kamp.

Tiden vil vise, hvilke kampfly det vil være muligt, og gavnligt, at få i luften. Det kan givetvis være, at vi aldrig når at se en 6. generations kampfly, alene fordi UAVs – droner – vil kunne opfylde mange af de samme behov, uden at sætte mandskab på spil. Vi tror dog på, at der altid vil eksistere et behov for bemandede fly.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *