xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Ministre kæmper for kontrakter til dansk forsvarsindustri Ministre kæmper for kontrakter til dansk forsvarsindustri
Det er med en klar mission, når to danske ministre i næste måned sætter kursen mod den amerikanske flyproducent Lockheed Martin, hvor de skal... Ministre kæmper for kontrakter til dansk forsvarsindustri

Det er med en klar mission, når to danske ministre i næste måned sætter kursen mod den amerikanske flyproducent Lockheed Martin, hvor de skal besøge deres produktionsfaciliteter i Fort Worth i Texas. Målet er ganske enkelt, at skaffe flest mulige kontrakter hjem til den danske forsvarsindustri.

Ministrene er forsvarsminister Peter Christensen (V) og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V), og ifølge sidstnævnte er turens formål at kæmpe for kontrakter til den danske forsvarsindustri.

Det er derfor, vi tager til USA. Det er for at få afdækket forretningspotentialet, og vi kommer til at arbejde dag og nat for at få flest mulige penge ind i danske virksomheder

Ved industridagene i Washington deltager den danske forsvarsindustri også selv, og deres tilstedeværelse kan ifølge ministeren blive afgørende. De udtaler, at det grundlæggende handler om at få de danske forsvarsproducenter til at mødes med de rigtige personer hos Lockheed Martin, som er verdens største forsvarsproducent.

F-35-kampflyet har været under udvikling i årtier, og de første par hundrede fly har allerede forladt hangarerne og er i færd med at blive indfaset i luftvåbnene i blandt andet USA, Norge, England og Holland.

Bedre muligheder for dansk forsvarsindustri

Derfor kunne kritikere mene, at det er lidt sent, at den danske forsvarsindustri gør sit, for at blive en del af produktionslinjen, men det afviser Frank Bill, der er forsvars- og sikkerhedspolitisk chef i Dansk Industri:

Det er jo langt fra første gang, at vi taler med Lockheed, men denne gang taler vi med større vægt, for nu er vi fra et land, der skal have flyene.

Dertil kommer, at Lockheed Martin er i færd med at øge produktionen fra de cirka fem fly, de producerer om måneden i dag. Frank Bill udtaler desuden:

De skal jo op og lave 3000 fly, så der bliver brug for nogle nye leverandører af de samme komponenter, så man kan sikre, at produktionen kan fortsætte, hvis en underleverandør pludselig ikke længere er der.

I tillæg til en andel af produktionen skal de danske forsvarsvirksomheder også kæmpe om kontrakter på at vedligeholde de højteknologiske fly gennem de næste 30-40 år.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *